kohena Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Problem z Radeonem X600XT Gecuba: podczas użytkowania "normalnie" systemu wszystko chodzi. W momencie odpalenia jakiejkolwiek gry - Settlers, NFS Underground, Grand Prix 4 i innych - po załadowaniu gry nie radzi sobie z teksturowaniem (chyba). Na ekranie pojawiają się latające linie, trójkąty, kwadraty. Po kilkunastu sekundach czarny ekran i restart kompa. Uruchamia się system bez żadnych błędów. Mam dodatkowe wiatraki i mocny zasilacz ok. 400W z dodatkowym chłodzeniem. Karta nie podkręcana. Sterowniki sprawdzone - omega, stery dołączone do grafy, stery ze strony ati. To samo. Przed reinstalką systemu było ok i gry śmigały. O co może chodzić??? Błagam o pomoc. Temat juz był poruszany na forum jeden raz, ale rozwiązania nie było oprócz zmiany karty graficznej. Może już ktoś się spotkał z takim działaniem karty i poradził sobie z problemem? Oczekuję pilnie na sugestie i pozdrawiam wszystkich. Edytowane 3 Września 2005 przez kohena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 miałem identyczny problem tylko że na stareńkim gf2 mx 400 32mb ten efekt występował w różnych gierkach ale po formacie całkowicie ustąpił niewiem co to mogło być :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kohena Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 miałem identyczny problem tylko że na stareńkim gf2 mx 400 32mb ten efekt występował w różnych gierkach ale po formacie całkowicie ustąpił niewiem co to mogło być :) 1632488[/snapback] A mnie po formacie kompletnie nic nie pomogło. A przecież przed reinstalką było git. I efekt mam w KAŻDEJ grze z 3D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...