dario128 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam forumowiczów w moim pierwszym poście. Mam 4000 zł na wydanie na komputer. W tym momencie studiuję informatykę na kierunku multimedia i grafika. Mam juz w domu kompa który ma 1.3 mhz, 256 ram grafa gf2 400 64. Do internetu i diurowych rzeczy spokojnie wystarcza. Ale zastanawiam się nad kupnem laptopa. Przeglądając ofertę trafiłem na Acera Aspire 3022 LMi. Wydał mi się dość rozsądnym wyborem. Nie miałem go w rekach ale myslę że będzie szybszy niż tamten stacjonarny. Potrzebuje go do jakiejś obróbki grafiki mam na mysli photoshopa. Patrząc po parametrach powinien wystarczyć, tak własciwie to stary by wystarczył ale mam napływ kasy i się pytam. Wiem że stacjonarka bedzie duzo bardziej wydajna za te kase ale mobilność robi swoje. Piszcie co sądzicie o tym. Pozdro: Dariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=129423 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...