Lisek Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Pamiętacie tego starego Tweak'a? Tam był licznik... pamięta ktoś może jaki był jego stan? Przynajmniej mniej więcej? Może ktoś ma to w ciasteczkach jaki był stan licznika zaraz po zmianie serwera? Ja niestety nie mam już dostępu do starego serwera :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 :cry: nic z tego ja przy Cookies na index nastawiłem tylko do odczytu i mam spokuj z ciastkami 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Jedynie pamietam jak ktos postawil topic czy napisal posta, ze postawil 50.000- nego posta na forum tweak. Pewnie nie wiele wiecej bedzie, moze cos kolo 50500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...