nowaczek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam! Planuje kupic HP nx6110, ale przegladajac oferty sklepow natrafilem na 2 modele. W jednym jest Cel 1,3 350J, w drugim Cel 1,4 360J. Jestem troche zielony w podzespolach do notebookow, wiec czy wiecie moze jaka jest roznica miedzy tymi dwoma procesorami?? Zastanawilo mnie tez dlaczego w jednym sklepie pierwszy byl kilkadziesiat zlotych tanszy, a w innym drozszy :unsure: (!!)? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekmor Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Jezeli jestes zainteresowany nx 6110 to zajrzyj tutaj http://www.gvcnet.pl/?mod=1&kat=51&PHPSESS...a8b61768c447fff Co do procesora to bierz oczywiscie ten lepszy czyli 360 J - a prawde mowiac roznica w cenie tez nie jest dla mnie zroumiala (z lepszym procesorem jest tanszy, gdzie reszta podzespolów jest taka sama). Mozliwe, ze to HP podyktowala takie warunki sprzedazy. Pozdrawiam Edytowane 2 Września 2005 przez piotrekmor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowaczek Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Jezeli jestes zainteresowany nx 6110 to zajrzyj tutaj 1629219[/snapback] Wlasnie planowalem kupic w tym sklepie, ale nie jestem do konca przekonany, czy to dobra firma :) Strona internetowa prosta, a specjalizuja sie w sprzedazy monitorow, wiec mam watpliwosci co do jakosci uslug oferowanych przez ten sklep, ale ceny kusza.. Czy ktos kupowal w GVCnet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawu Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 modele PY435ES oraz PG840ES różnią się tym, że PG840ES nie jest juz produkowany, na jego miejsce wszedl PY435ES z szybszym procesorem i od razu w nizszej cenie a co go gvcnet-> biora towar od dystrybutora HP i jak sie robi przeplate na notebook'a to za transport nic sie nie placi, kupowalem tam PG841ES- notebook doszedl nast dnia po wplacie, wiec moge polecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moondec Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 modele PY435ES oraz PG840ES różnią się tym, że PG840ES nie jest juz produkowany, na jego miejsce wszedl PY435ES z szybszym procesorem i od razu w nizszej ceniew niższej cenie, ale pewnie z wolniejszym dyskiem :P PG840ES ma 16MB toshibe!!! jeśli się mylę to proszę o info :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...