Skocz do zawartości
nowaczek

Jaka Różnica W Procesorze W Hp Nx6110?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Planuje kupic HP nx6110, ale przegladajac oferty sklepow natrafilem na 2 modele. W jednym jest Cel 1,3 350J, w drugim Cel 1,4 360J. Jestem troche zielony w podzespolach do notebookow, wiec czy wiecie moze jaka jest roznica miedzy tymi dwoma procesorami?? Zastanawilo mnie tez dlaczego w jednym sklepie pierwszy byl kilkadziesiat zlotych tanszy, a w innym drozszy :unsure: (!!)?

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli jestes zainteresowany nx 6110 to zajrzyj tutaj http://www.gvcnet.pl/?mod=1&kat=51&PHPSESS...a8b61768c447fff

Co do procesora to bierz oczywiscie ten lepszy czyli 360 J - a prawde mowiac roznica w cenie tez nie jest dla mnie zroumiala (z lepszym procesorem jest tanszy, gdzie reszta podzespolów jest taka sama). Mozliwe, ze to HP podyktowala takie warunki sprzedazy.

Pozdrawiam

Edytowane przez piotrekmor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli jestes zainteresowany nx 6110 to zajrzyj tutaj 1629219[/snapback]

Wlasnie planowalem kupic w tym sklepie, ale nie jestem do konca przekonany, czy to dobra firma :) Strona internetowa prosta, a specjalizuja sie w sprzedazy monitorow, wiec mam watpliwosci co do jakosci uslug oferowanych przez ten sklep, ale ceny kusza.. Czy ktos kupowal w GVCnet?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modele PY435ES oraz PG840ES różnią się tym, że PG840ES nie jest juz produkowany, na jego miejsce wszedl PY435ES z szybszym procesorem i od razu w nizszej cenie

a co go gvcnet-> biora towar od dystrybutora HP i jak sie robi przeplate na notebook'a to za transport nic sie nie placi, kupowalem tam PG841ES- notebook doszedl nast dnia po wplacie, wiec moge polecic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

modele PY435ES oraz PG840ES różnią się tym, że PG840ES nie jest juz produkowany, na jego miejsce wszedl PY435ES z szybszym procesorem i od razu w nizszej cenie

w niższej cenie, ale pewnie z wolniejszym dyskiem :P

PG840ES ma 16MB toshibe!!!

jeśli się mylę to proszę o info :}

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi