Ghost_xXx Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Więc tak podczas grania ( np Battlefield ) naciskam dwa przyciski na raz ( spacia + strzalka w bok ) ( w grze robi to za spacia - karabin strzalka w bok - skret :wink: ) podczas strzelania nie moge skrecac a komputer odaje dziwny sygnal jak to wylaczyc :? Edytowane 2 Września 2005 przez Ghost_xXx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqmaq Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Da sięto wyłączyć przez odłączenie klawiatury ;] Pewnie masz jaką klawiaturę NO NAME, choć z drugiej strony to dziwne, bo jak nie możesz wcisnąćdwóch przycisków na raz to jak przyciskasz alt+ctrl+del? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 jak naciskam ctrl+alt+delete to wszystko jest wpozo :] tylko ta spacia i skret :/ i to tylko sie dzieje w grze :/ ( a klawiatura to Tracer ) ( wczesnijej mialem gorsza klawiature i wszystko bylo dobze :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to jest przyoadlosc tanich klawiatur, najlepiej kupic markowa i to ze zlaczem usb, wtedy nawet wcisniecie 10 klaw nie zawiesi kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 ja mam jakas tania, nonameowa na ps2 i jakos nie mam tego problemu ;) aczkolwiek u kolegi widzialem taka przypadlosc. Moze jest to jakos powiazane z plyta glowna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 ja nie wiem a klawiatura nie jest taka tania i ma zlacze USB ( koszt 125 zl ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Możesz podać dokładną nazwe tej klawy ? Też mam tracera i ciekawi mnie jaki to model... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 poprostu niektóre klawiatury tak maja ja np niemoge wcisnąc strzałki w lewo kiedy trzymam dwa inne klawisze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_xXx Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Moja klawiatura to ( nie jestem pewny kture to jest pelna nazwa :P Tracer Maybach SL albo TRKModel 30MSL ) cos takiego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...