poca Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Nie ważne czy używam Shereazy, Kazza Lite czy innego shita typu Soul Seek. Mam nastepujące problemy... 1. Nie łączą się. Nawet jak dam wyjątki w firewallu. Dopiero po calkowitym wyłączeniu firewalla programu p2p łączą się ale po dość długim czasie... 2. Ostatnio korzystam z Shereazy. Podobno najlepszy program p2p do mojej sieci. Wyłączony firewall. Wszystko fajnie, ale... W dup... by to :/ Ktoś ma jakieś pomysły? Stałe łącze symetryczne 650/650 kb/s Edytowane 2 Września 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Nie wiem jaki operator ale o takie zeczy powinienes zapytac swojego ew admina, jesli tepsa to nie rozumiem bo u mnie shara pomyka po minucie polaczenia na pelnym gwizdku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...