Szczurky Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Korzysta ktoś z Pinnacle studio 9.0 ?? mam pare problemów, z którymi chcę się podzielić :) 1. Jak zrobić, żeby nie wyświetlało pustych klatek ? tzn. kiedy filmik ma ok 20 slajdów to film i tak leci dalej aż dojdzie do końca "linii" 2. Jak ustawić czas trwania wszystkich klatek jednocześnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) ...aha, nie zna ktoś może programu do skracania filmów ?? W necie odnalazłem tylko jedna nazwę programu - Ulead Video Studio, ale ten z kolei zajmuje sporo miejsca na HDD (ok. 1Gb). Poszukuje czegoś lekkszego, duuużo ( < 200Mb ) i najlepiej z Polskim menu (angielski też może być) :P Edytowane 2 Września 2005 przez Szczurky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 ...aha, nie zna ktoś może programu do skracania filmów ?? W necie odnalazłem tylko jedna nazwę programu - Ulead Video Studio, ale ten z kolei zajmuje sporo miejsca na HDD (ok. 1Gb). Poszukuje czegoś lekkszego, duuużo ( < 200Mb ) i najlepiej z Polskim menu (angielski też może być) :P 1629485[/snapback] Sam film możesz przecież skrócić w Pinnacle-u . Dzielisz plik na kilkusekundowe kawałki i wycinasz co chcesz . A tak wogóle to postudiuj sobie instrukcję obsługi programu . Jest po polsku , a ściągniesz ją stąd : ftp://ftp.dystrybucja.ksk.com.pl/Pinnacle.../Studio9_pl.pdf Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Dzięki stokrotne. Pomogło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 Ja mam Pinnacle Studio Titanium Edition Anniversary Pack na płytach była wersja 10.6 http://img502.imageshack.us/my.php?image=studio106eb1.jpg po instalacji próbuje włączyć aplikację a tam wykakuje komunikat (zdjecie) już zarejestrowałem się ręcznie chodzi o to, że link nie chce włączyć przeglądarki i nic nie reaguje, nie wiem co to jest kupiłem pełną wersję, jeszcze mi wmawia , że program wygasł. bzdura co robić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...