bobik2 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam. Mam problem z odtwarzaczem mp3 ( a dokładniej moja kuzynka) Niedawno spadł jej na ziemię i wyświetlacz uległ uszkodzeniu. Pojawiła się plama "czegoś" oraz pęknięcie .... niebieskie podswietlenie zostało. Wysztko działa, tylko trzeba poruszać się po ciemku. Kolega powiedzial mi ze niby u zegrmistrza mozna taki ekranik wymienic :blink: NIe wiem ile w tym prawdy ... nie bylem jeszcze ;) Gwarancja w tym przypadku przepadła chyba. ponizej zdjecia delikwenta: Wiecie co mozna z tym zrobic?? z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ztym wyświetlaczem już nic niezrobisz jest definitywnie do wymiany tylko i wyłącznie.Jaka to firma tego odtwarzacza?? Powinni to wymienić w najbliższym serwisie i będzie ok.A co do gwarancji możesz spróbować go zanieść ściemnić coś,pokombinować może go przyjmą choć bardzo wto wątpie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...