TwiN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Cześć. Jestem w kłopocie. Jutro mamy małą impreze szkolną ( dyskotekę ) i zostało mi pare minut do rozdysponowania na jakieś ciekawe kawałki, a sam już nie mam pomysłów, więc zwracam się do was. Jak macie jakieś ciekawe propozycje to piszcie prosze. Tylko poważne, nie jakieś disco polo :D ). Aha. Jeda uwaga - metal raczej odpada ( no chyba że coś łagodniejszego ). Najlepiej jakiś Dance, techno. Czekam na propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ustaw w kolejce z 5 manieczków po 75 minutek i dyska z głowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rT!N Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Cześć. Jestem w kłopocie. Jutro mamy małą impreze szkolną ( dyskotekę ) i zostało mi pare minut do rozdysponowania na jakieś ciekawe kawałki, a sam już nie mam pomysłów, więc zwracam się do was. Jak macie jakieś ciekawe propozycje to piszcie prosze. Tylko poważne, nie jakieś disco polo :D ). Aha. Jeda uwaga - metal raczej odpada ( no chyba że coś łagodniejszego ). Najlepiej jakiś Dance, techno. Czekam na propozycje! http://www.mtv.pl/index.php?d=3 http://www.mtv.de/charts/index.php?histori...Home&groupie=1& Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja proponuje Rammsteina i oczywiscie TATU I LAS KETCHUP ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja proponuje Rammsteina i oczywiscie TATU I LAS KETCHUP ;) To już planowałem. Las Ketchup rulezz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jakies dlugie mixy : Dj marko , D-Bomb ,Manieczki ( donio ) ;) A dalej to juz jak to lubi ..np.: Dj Aligator , Jan Wayne , Brouklyn Bounce ...i wiele wiele innch ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ściągnij jakiś fajny mix Cassiusa, Basement Jaxxa albo Boba Sinclara. Mnie takie klimaty sie podobają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 minimal , house , acid jazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ustaw w kolejce z 5 manieczków po 75 minutek i dyska z głowy Dj marko , D-Bomb ,Manieczki ( donio ) Widze ze manieczki sa rozslawione na cala Polske 8) A ja myslalem ze to tylko taka mania jest w wielkopolsce (glownie w Poznaniu) DISCO EKWADOR RULEEZZZ:)) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Bosze za wspominanie o manieczkach powinien byc permban. 1) The Davies Banks Project feat. Wardell Piper "Good Lovin' all the way live mix" 2) Robbie Riviera "I can't take it" Armin VB Gimmicks mix 3) Napisniezbytwyrazny chyba Jess and Crabby- "hell and back" 4) Eddie Amador - "Rise" 5) BoB Sinclair - "Ich rocke" 6) The rurals - "Corker" 7) Smokin beats - dr. love 8) Alex J - "Mighty llove" 9) Colette - "Try her for love" 10) MInimal Funk - "turn it tothe house" 11) Vandal - "Scandilux" 12) Soul Vision - "Don't hold back" part II 13) Sunkids feat. Chance - "Rescue me" 14) Dazzle - "Don't hold back" i "I don't wanna be a freak" 15) Big Ron v Problem Kids - "Grand Groove" 16) Paul Johnson - "Disco Traxx vol 2" oraz to samo vol. 2.5 17) Robbie Riviera feat. Ms. Epps - "It's a feeling now" 18) Mazi feat. Donna Blakely - "Could it be you" 19) The Buffalo Bunch- "take it to the streets" 20) Afropeans - "Pianolick" i "Dogstar" 21) Judy Cheeks - "reach" 22) Inner life feat Jocelyn Brown - "I like it like that" 23) The soul providers - Montebello Goove 24) Jet Doctor - "work it like the sex machine" 25) Michelle weeks - "gotta keep tryin'" 26) Ricky Montanari feat. Lisa Millett" - " I believe" 27) white label - "Do it to me again" 28) The goodfellas - "soul heaven" 29) Ian pooley feat. Esthero - "Balmes" 30) Robbie Riviera - "get on the floor" 31) Dafft Punk - "Aerodynamite" <- nie Aerodynamic 32) Justin Nichols - "Carnival EP" 33) Twin Peach - "80 tronic EP" 34) Les Rythmes Digitales - "From disco to disco" 35) Armin Van Buuren - "Gig-one" 36) DJ Ionic - "My lips" no i najciekawsze pozycje z "kejsa" 37) DJ Dan - "Put that record back on" z najlepszym kawalkiem housowym wszechczasow czyli "original mixem" 38) Adam Beyer - Drumcode 05 <- niezbyt houseowe ale zajeb.... 39) Johny Fiasco - "Vital signs" <- rowniez malo houseowe 40) heiko Laux - sensefiction Dj Dan --> np. dj dan - disco babes from outer space, - disco highway, - house of funk, - motocross madness, - phreakin', - The Reason We Took It Underground, - Put the record back on kashmir - the piano thing czr & ito - Bringing the funk kojak - you can't stop it madjik - Midnight Trap minimal funk - turn it to the house olav basoski - defected dj feelgood - Do You Like The Way You Feel When You Shake david morales - needin' you 2001 diana - I'm Coming Out (Original Mix) olav basoski - Aha phats & small - turn around (olav basoski remix) rm project - can t get it up (rythm masters mix) Shakedown - at night sz - Somebody (is watching me) Orange Soul feat. Angie Brown - Tower of love Ron Caroll - The Sermon the ones - Flawless (Touch of class remix) those 2 - get wicked antoine clamaran - discoland armand van helden - ultrafunkula barbara tucker - stop playing with my mind Bel Amour Vs Gorillaz - Clint Bel Amour Eastwood chocolate puma - I Wanna Be U (Hydrogen Rockers Vocal Mix) Deep Swing - in the music Gypsymen - camarera (2002 white label house remix) Dax riders by DJ LBR - People (Party people remix) dax riders - People (Original Mix) deep swing vs. eddie amador - in the house music (hitsquad b dj feelgood - Here Comes That Sound (Jinx Tarzam 13 Mix) dj sneak - keep on groovin' (ian pooley's fierce radio edit) eddie amador - house music j & j - Love Biz A1 (Original Mix) Alexander Kowalski - all i got to know barry white - let the music play [funkstar deluxe remix] benjamin diamond - Little scare big bang theory - God's Child chocolate milk - disco lights funky green dogs - You Got Me Burning Up eddie amador - rise gardeweg - All I Want junior jack - Thrill Me And How You Thrill Me Stardust - Music Sounds Better With You superfunk - lucky star Supakings - back and forth (original mix) superfunk - the young mc The Committee - Scream & Shout (Full Vocal Mix) sunkids feat chance - rescue me mirwais - naive song [olaf basoski remix] Wszystkow wyzej to house :) wiec dosc uniwersalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 adam freeland - Darkside of the Forceadam adam beyer - discipline green velvet - pursuit Green Velvet - La La Land (Thomas Krome Remix) Deep Dish - Yoshiesque Two Choose life (Thomas Schumacher remix) thomas schumacher - wig-out into thomas schumacher - rhythmatic fumiya tanaka - phase wiecej niechce mi sie pisac ale z tego gatunku muza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wsadz hiphop jeszcze z czasow wczesnych 80. Posraja sie wszyscy. Bylem na takiej imprezie i myslalem, ze odlece. Jezeli ktos wie kim sa Funk Master Flex lub Grand Master Flash ten wie o czym mowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Kaeres - ty mnie nie tłumacz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wsadz hiphop jeszcze z czasow wczesnych 80. Posraja sie wszyscy. Bylem na takiej imprezie i myslalem, ze odlece. Jezeli ktos wie kim sa Funk Master Flex lub Grand Master Flash ten wie o czym mowie :D no a juz bylem lekko zalamany cxzytajac kolejne posty. a tu prosze. jeden glos pozytywny ;] btw kaeres od KRS-ONE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Nareszcie. HH rulezzz, ew. cos bekowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 e no co wy taka dresowa muze bedziecie zapuszczac ja proponuje aerosmith i wszystkim sie spodoba :) albo creation of death - ale to chyba za ciezkie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 ja bym pomachal glowa na jakiejs imprezce np przy covenancie lub children of bodom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja proponuje aerosmith i wszystkim sie spodoba :) jak ktos lubi 50cio latkow z pomarszczonymi klatami owinietymi w jakies szmatki to OK ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ja tam najlepiej sie bawie przy muzie starej - Europe i te bajery... a nowa muza jet tez fajowa ale nie techno :( blee no chyba ze grasik i westbam...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 manieczki to shit a nie dj www.hottrance.com scaigaj wszystko z gwiazdka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...