Skocz do zawartości
kubolo

Konkretny Komp- Co Dokupic, Zeby Na Serio Ulepszyc

Rekomendowane odpowiedzi

Doloz ramu zeby miec minimum 1024 , wywal ta karte i kup cos w stylu r9800pro , jak procek sie podkreci jakos sensownie to moze ostatecznie zostac , ale bedzie troche ograniczal reszte sprzetu.

Edytowane przez tyr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdejmij obudowe i przepisz nazwe. Zwykle jest WYTLUSZCZONYM drukiem ;] Jesli kupowales kompa obudowa razem z zasilaczem to narazie daruj sobie jakiekolwiek ingerencje hard/software

1644223[/snapback]

Moze ma bude tagana ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. modecom lc-b350atx total output 350w

co jeszcze musze podac?? to jest lepsze??

2. Jesli kupie w przyszlosci athlona 64, plyte glowna i karte graficzna, to

czy bede musial wymieniac ramy?? chyba nie. musze miec pewnosc

Edytowane przez kubolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie nie będziesz musiał zmieniać RAMów, ale pewnie niedługo AMD przejdzie na ddr 2 albo ddr 3 i będzie trza zmienić ramy. Chyba że kupisz proca i płyte pod ddr 1. Ale jak na razie to nie będzie trzeba zmieniać RAMu. Ktoś mnie zrozumiał??

A co do zasilacza to ten modecom 400 W starczy, a ten co masz to nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te różnice cen w 4speed a ich ofertami na allegro to normalka. Nie wiem czemu ceny potrafią sie róznić o przeszło 100PLN ale sam z tego skorzystałęm kupująć tego Enermaxa z podpisu. Poszukaj aukcji 4speeda z BCM, można było kupić 550W (ten model co ja mam) poniżej 200PLN przy odrobinie szczęścia.

Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi