tyr Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Doloz ramu zeby miec minimum 1024 , wywal ta karte i kup cos w stylu r9800pro , jak procek sie podkreci jakos sensownie to moze ostatecznie zostac , ale bedzie troche ograniczal reszte sprzetu. Edytowane 11 Września 2005 przez tyr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Zdejmij obudowe i przepisz nazwe. Zwykle jest WYTLUSZCZONYM drukiem ;] Jesli kupowales kompa obudowa razem z zasilaczem to narazie daruj sobie jakiekolwiek ingerencje hard/software 1644223[/snapback] Moze ma bude tagana ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) 1. modecom lc-b350atx total output 350w co jeszcze musze podac?? to jest lepsze?? 2. Jesli kupie w przyszlosci athlona 64, plyte glowna i karte graficzna, to czy bede musial wymieniac ramy?? chyba nie. musze miec pewnosc Edytowane 12 Września 2005 przez kubolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 na razie nie będziesz musiał zmieniać RAMów, ale pewnie niedługo AMD przejdzie na ddr 2 albo ddr 3 i będzie trza zmienić ramy. Chyba że kupisz proca i płyte pod ddr 1. Ale jak na razie to nie będzie trzeba zmieniać RAMu. Ktoś mnie zrozumiał?? A co do zasilacza to ten modecom 400 W starczy, a ten co masz to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Juz sa DDR 2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 dzieki koloboss, wreszcie jakas porzadna odpowiedz!! CZYLI: kupuje ten zasilacz, te ramy, podkrecam proca, grafe i wymiatam w swata!!! tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Co do zasiłki to wez sobie fortrona z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ten zasilacz?? czy moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Zasilacz ok, tylko się popytaj czy rzeczywyście ten model (460w) bo na www 4speed za 189zł sprzedaje za 189zł model 360w :) chyba że taką promocję robią na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ale ja bym jednak brał ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63221013 zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 CHIEFTEC bleh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Te różnice cen w 4speed a ich ofertami na allegro to normalka. Nie wiem czemu ceny potrafią sie róznić o przeszło 100PLN ale sam z tego skorzystałęm kupująć tego Enermaxa z podpisu. Poszukaj aukcji 4speeda z BCM, można było kupić 550W (ten model co ja mam) poniżej 200PLN przy odrobinie szczęścia. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...