Jeditte Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) fx5900xt od gainwarda/ po zamontowaniu freezona xc-80 AlCu karta wydaje z siebie dziwny nisko tonowy pisk przerywany przez 2-3 sek w czasie przełączenia na ekran logowania do winXP, i dalej chodzi normalnie nic sie nie dzieje... Spotkał sie ktos z czyms takim? ps. po kilku min szukania nie znalazlem podobnego wątku :] Edytowane 2 Września 2005 przez Jeditte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quartzXXI Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 a masz psiki np. w 3dmarkach m.in 2003, gdzie są testy na proca, i przy np. przewijaniu suwakiem stron internetowych w IE ?? Ja tak mialem, problemu nie rozwiazalem (no moze rozwiazalem, kupilem 9800pro :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeditte Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to są dosyc bardzo ciche piski :) only przy wlaczaniu wina... nie mam pojecia czy ich wczesniej nie bylo, bo stare chlodzenie bylo ciut glosniejsze od tego freezona i moze one je zagluszało.... :) Pomyslu skad to jest nie mam... i jak to rozwiazac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Piszczec moga chyba tylko cewki. To sie tyczy zarowno mobo jak i gpu. Ja mailem przypadki "spiewania" przez abita na wysokich vcore. Metoda na to jest taka ze trzeba np kropelka silikonu usztywnic uzwojenie i po problemie. Drgania sa takiej czestotliwosci ze nie widac tego golym okiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...