tomzozo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Wrzuccie prosze linka gdzie moge znalezc jak rozpoznac jaki to procesor ( chodzi glownie o nazwe ) AMD A64 rozczytujac kod cyfrowo literowy ktory jest umieszczany na procesorach??? Z gory dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 BYLO! taki z ciebie niestety len ze ci sie poszukac nie chce!!! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=121336&st=3210 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomzozo Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Jakis jestem niekumaty! Szukalem i nic...poprawie sie :-) DZIEKI R.I.P R.I.P - co to jest? A moze jaka to roznica przy oznaczeniu? BP - Venice rev. E3 BW - Venice rev. E6 Edytowane 2 Września 2005 przez tomzozo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 A co oznacza "variavel"?? Bo ja tak właśnie mam na procku z E6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A co oznacza "variavel"?? Bo ja tak właśnie mam na procku z E6 1632327[/snapback] ja mam tak na E3 ... i też nie wiem co to oznacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A co oznacza "variavel"?? Bo ja tak właśnie mam na procku z E6 1632327[/snapback] Variavel oznacza poprostu 'zmienna', tzn. ze temp jest zmienna :D Info ze strony AMD, poczytalem troche i znalazlem info. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...