Filip80 Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam!!! moj znajomy ma kompa w ktorym jest zintegrowana karta muzyczna. kupil glosniki tracet estrada 5.1 (TRG-5SK-1200-A-3). i teraz w czym rzecz: z hub-a do ktorego podlaczone sa glosniki wychodzi jeden kabel ale trzy koncowki, dowiedzialem sie ze trzeba dwie pozostale podlaczyc pod wyjscie liniowe i wyjscie sluchawek w karcie muzycznej ale graja tylko dwa glosniki. wiec dowiedzialem sie ze nie wiadomo czy karta ma kilka sciezek ize jesli ma trzeba ustawic. i teraz jest problem skad ja mam wiedziec jaka to karta jest w srodku (dokumentow pl. gl. brak) i czy ma kilka sciezek i wkoncu jak to ustawic jesli to bedzie mozliwe ? ps. czy moze to sterowniki ? pozdrawiam i dziekuje za szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Znaczy wszystko powinno byc w menedzeze uzadzen(prawi klawisz na mojm (panel sterownia=>system=>sprzet), lub w ustawnieach dzwiekowych(dzwiek i uzadzenia audio) w panelu sterowania. Dokaldne wiadomosci na temat komputera mzoesz dowiedziec sie w programie typu Aida32, rowniez na temat dziwkowej (komputer=>podsumowanie tam powniann byc kategoria multimedia ). Dalej jesli chodzi o glosniki jesli plyta bedzie obsugiwac 5,1 to jest wielce prawdopodobne ze nie bedzie problemu. Mianowicie w regulacji glosnosci, bodajrze w opcjach zawansowanych powniny byc dwie opcje kotre nalezy zaznaczyc. Teoretycznie powino dzialc ale roznie to bywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip80 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to wiem jak sprawdzic ale jak sprawdzic czy karta ma kilka sciezek ? tzn czy wogole bedzie obslugiwac 5.1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to wiem jak sprawdzic ale jak sprawdzic czy karta ma kilka sciezek ? tzn czy wogole bedzie obslugiwac 5.1 ? 1629803[/snapback] Sprawdź na stronie producenta płyty głównej. Tam powinny być takie informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip80 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 a jak sprawdzic jak to plyta gl (brak dokumentacji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Jakims programem diagnostycznym. Polecam EVERESTA: * http://www.lavalys.hu/products/overview.php?pid=1&lang=en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Dokladna specyfikacje znadziesz na google w moemcie wklepiania nazwy ukladu. Znjadziesz ja Aidize czy Evere.....(jajk znalesc podalem wyzej). Jezeli sobie nie poradzisz to daj znac chociaz jak sie nazywa sama karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip80 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 VIA AC'97 Enhanced Audio Controller - tylko to jest napisane :| hmm jakies sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Nie ma 5.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip80 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 ok dzieki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...