Sparrov Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Gda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 U mnie akurat monter byl 3 razy i powiem ze bylem mile zaskoczony ze tak szybko przyszedl. Raz byl wczesniej umowiony. Pozniej zadzwonilem ze dalej neo zrywa i w ten sam dzien przyszedl ;) Po 3 telefonie wpadl zaraz na nastepny dzien. Wczoraj wlasnie byl ten 3 raz i ciagneli kabelek od nowa w domu... a dzis lipa :| zrywa!!! Ja sie juz poddaje. Na dodatek w telefonie szumi jak glupie. Jak szumi neta zrywa, jak nie szumi net smiga ladnie :| Jakies pomysly? Dzwonmc dalej czy sprawdzic po raz 50 czy w kompie wszystko ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Odlacz wszystkie telefony i podlacz sam modem do lini. Powinno pomóc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) dzis w nocy wylaczylem telefon i podpialem sam modem. Dokladnie o godzinie 00:51. Zerwalo polaczenie o 03:56 i minute pozniej polaczyl sie ponownie. Pozniej zerwalo o 12:05. Przed 13 musialem wylaczyc neta zeby podpiac telefon. Teraz smiga z telefonem. Edytowane 10 Października 2005 przez djluck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djluck Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) necik smiga bez zarzutow 3 dzien :) wszystko wydaje mi sie tutaj bardzo podejrzane. W srode dzwonila Pani z tepsy aby uregulowac rachunku. Moja mama powiedziala ze nie zaplaci bo szumi w telefonie i zrywa polaczenie. Mowila ile to razy byl monter, ze ciagneli kabel od nowa. Byla mala wymiana zdan... w srode oni do nas dzwonili w sprawie rachunkow i od srody nie zrywa polaczenia. Chyba nie musze niczego wiecej pisac... Edytowane 15 Października 2005 przez djluck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Kurde, mam to samo, zmieniłem 2,5 miesiąca temu z 128 na 512 i zaczeły się straszne problemy. Net rozłacza mi tak czesto że to masakra. jednego dnia może śmigać cały dzień bez zrywania (no może raz razłaczy) a innego, (np dzisiaj), 7-8 razy !! to jest przegięcie !! Dzwonie do nich i pier***lą mi od rzeczy. Sprawdzalem ten cały margin i attenuation (nie wiem co to :D ) podaje jak coś : margin : 13 dB att: 21 dB. CRC 20 i rośnie o.0. Załamka normalnie....Najgorzej jak chce pograć online. Odpalam Halo, pogram 2 minuty i wywala, połącze się, odpalam halo minuta i rozłacza.... Juz nie raz się wkurzyłem i zacząłem napieprzać modemem w biurko, no bo ile można :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 crc 20 :lol: I co sie dziwisz. Popros o test lini i spytaj sie czy masz podstawy do migracji w dół...jak masz to sprawdx czy na 256 bedzie rozlaczało ja tak to robisz to samo na 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) I mam zrezygnować z mojego necika ? O nie...jak mam się znowu męczyć na 128 to podziękuje... Nie da się czegoś innego zrobić ? :D Dziś np. praktycznie kila godzin neta nie miałem :/ co chwila rozłaczało, modem latał po pokoju :mur: Prosze tylko nie 128 :angry: :angry: :angry: :mur: :mur: Btw: Zna ktoś jakiegoś neta w łodzi, bałuty, min. 512 kbit/s do 100 zł ? Edytowane 16 Października 2005 przez FreZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 hmm, mozesz zadzwon na 102 102 i spytaj sie czy nie maz za slabej lini i czy nie moznabyloby jej wymienic (monter liniowy 9393). Sory, ale przy 20 CRC to no comment, z 512stką się pozegnaj :) chyba ze chcesz takiego neta jak masz teraz...a chyba nie warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...