Kicha Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Witam tak jak w temacie mam nastepujacy problem z 3Dmark03 a mianowicie podczas proby testu dzwiekowego zawiesza sie na tescie oznaczonym jako 24 sounds. Wczesniej tego bledu nie mialem i przechodzil mi ten test. Nie robil tylko testu oznaczonego jako 60 sounds gdyz moja karta dzwiekowa ( Soundblaster Live 1024 Value ) nie obsluguje tego testu. Dodam tez ze mam na plycie zintegrowana karte ale jest wylaczona w biosie, no i kiedys mi przechodzil ten test. O co chodzi ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 hmm jak sie nei mylę karta trzyma próbki w ramie,, może mało ramu wolnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Problem rozwiazany :) poprostu tak jak forest mowiles za malo pamieci i tak myslalem sobie ze 1 GB to przeciez od ... i troche wiec zadzialal CTRL+ALT+DEL i patrze na wykorzystanie pamieci i oczom moim ukazaly sie ladne cyferki bufor systemu wykorzystywal prawie cala dostepna pamiec. Hehehe i idac tym tropem dalej mysle sobie czemu sie tak dzieje ?? No i doszedlem , podczas optymalizacji wina tak zmienilem funkcje w wydajnosci CPU z Programy na Bufor Systemu i teraz jest wszystko tak jak powinno byc :) . Czlowiek uczy sie cale zycie a po drugie nie zawsze mozna sie sugerowac wskazowkami innych dotyczacymi optymalizacji WINA :) Edytowane 4 Września 2005 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...