Skocz do zawartości
siwkins

Gadu-gadu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam taki oto problemik:dodalem kilka dni temu emotki do folderow 1 i 2 w gg i teraz nie moge wstawic zadnej emotki,pokazuje sie taka mala ikonka jak widac na screenie.

Moze ktos wie jak sie z tym uporac,tylko nie piszcze zainstaluj od nowa,to wyjscie dla lamera.

Pzdr.

post-111356-1125738199_thumb.jpg

Edytowane przez siwkins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie nie porównujcie reintalki programu/gry do reintalki windowsa...

jeżeli ktoś uważa, że jeżeli przeintaluje dany program bo nie działa poprawnie to jestem lamerem to chyba sam nim jest :lol: chyba to jest sprawa oczywista? a skąd Twój kłopot się wziął? z braku Twojej kompetencji...

nie no ludzie, kolo może przeintalować gg w ciągu 2minut, to szuka jakiegoś skomplikowanego sposobu na odwrócenie swoich poczynać - jak dla mnie jest to głupota.

pozdrawiam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wezcie nie porównujcie reintalki programu/gry do reintalki windowsa...

jeżeli ktoś uważa, że jeżeli przeintaluje dany program bo nie działa poprawnie to jestem lamerem to chyba sam nim jest  :lol:  chyba to jest sprawa oczywista? a skąd Twój kłopot się wziął? z braku Twojej kompetencji...

nie no ludzie, kolo może przeintalować gg w ciągu 2minut, to szuka jakiegoś skomplikowanego sposobu na odwrócenie swoich poczynać - jak dla mnie jest to głupota.

pozdrawiam  :lol:

1631800[/snapback]

Nie, no stary wyluzuj trochę, bo ci żyłka pęknie :mur:

Nie każdy lubi działać jak mechaniczna małpa i tylko klikać cały czas next i ok w różnego rodzaju kreatorach... Niektórzy lubią wiedzieć co się dzieje w ich komputerze. Może dojście do tego jak to zrobić zajmie więcej czsu niż reinstall, ale przynajmniej na przyszłość będzie wiedział już jak to zrobić i następnym razem zamiast ściągać instalke z netu i instalować ponownie, co zajmnie parę minut, po prostu przestawi jedną opcję w ustawieniach...

A poza tym reinstallka wcale nie musi pomóc, bo czasem programy lubią zachowywać niektóre stare ustawienia mimo wszystko...

Do tego reinstallka wiąże się też z utratą wielu innych ustawień, których przywrócenie może zająć dłuższą chwilkę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja używam gg 7.0 i jest git.

1633391[/snapback]

ta...git bo nowe.jak nowy rover na 1 komunie św. który nie przetrzyma jednego sezonu..Prawda taka ze to gg jest daleeekkoo od OK

Edytowane przez ShKieLet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta nie kłóćta sie... ktoś musi używać przecież oryginalnego GG 6, 7 ,.. żebyśmy my mogli używać konnekta :lol: .. w końcu korzystamy z ich serverów :twisted:

tak tak.. kip goin.. GG syci... :lol:

aha.. fajne macie reklamy w tym gg :D niestety mi szkoda zużywać 60% czasu mojego skromnego CPU żeby wyrenderować reklamy swf'owe.. wole jak mi konnekt zajmuje czas procesora poniżej 1 % :).. a reklamy idei na całą stronę po właczeniu komputera to jest to co lubie :D extra :P

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi