siwkins Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Witam, mam taki oto problemik:dodalem kilka dni temu emotki do folderow 1 i 2 w gg i teraz nie moge wstawic zadnej emotki,pokazuje sie taka mala ikonka jak widac na screenie. Moze ktos wie jak sie z tym uporac,tylko nie piszcze zainstaluj od nowa,to wyjscie dla lamera. Pzdr. Edytowane 3 Września 2005 przez siwkins Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Yo. Zgadzam sie z Tobą. Większa cześć tutejszych forumowiczów doradza "reinstal" albo "format c" a przeciez to wyjscie dla cieciow :/. Sprawdź czy nie masz wyłaczonego "pisania" emoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwkins Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Niestety opcja wyswietlania emotek i wyswietlania emotek w oknie edycji jest uaktywniona. Jakies inne pomysly??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 wezcie nie porównujcie reintalki programu/gry do reintalki windowsa... jeżeli ktoś uważa, że jeżeli przeintaluje dany program bo nie działa poprawnie to jestem lamerem to chyba sam nim jest :lol: chyba to jest sprawa oczywista? a skąd Twój kłopot się wziął? z braku Twojej kompetencji... nie no ludzie, kolo może przeintalować gg w ciągu 2minut, to szuka jakiegoś skomplikowanego sposobu na odwrócenie swoich poczynać - jak dla mnie jest to głupota. pozdrawiam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 aqq lub konnekt - jedyne rozwiązanie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojok Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 wezcie nie porównujcie reintalki programu/gry do reintalki windowsa... jeżeli ktoś uważa, że jeżeli przeintaluje dany program bo nie działa poprawnie to jestem lamerem to chyba sam nim jest :lol: chyba to jest sprawa oczywista? a skąd Twój kłopot się wziął? z braku Twojej kompetencji... nie no ludzie, kolo może przeintalować gg w ciągu 2minut, to szuka jakiegoś skomplikowanego sposobu na odwrócenie swoich poczynać - jak dla mnie jest to głupota. pozdrawiam :lol: 1631800[/snapback] Nie, no stary wyluzuj trochę, bo ci żyłka pęknie :mur: Nie każdy lubi działać jak mechaniczna małpa i tylko klikać cały czas next i ok w różnego rodzaju kreatorach... Niektórzy lubią wiedzieć co się dzieje w ich komputerze. Może dojście do tego jak to zrobić zajmie więcej czsu niż reinstall, ale przynajmniej na przyszłość będzie wiedział już jak to zrobić i następnym razem zamiast ściągać instalke z netu i instalować ponownie, co zajmnie parę minut, po prostu przestawi jedną opcję w ustawieniach... A poza tym reinstallka wcale nie musi pomóc, bo czasem programy lubią zachowywać niektóre stare ustawienia mimo wszystko... Do tego reinstallka wiąże się też z utratą wielu innych ustawień, których przywrócenie może zająć dłuższą chwilkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 byscie zainstalowali konnekta to byscie nie mieli takich problemow.. no ale coz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 jabber to jest to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A ja używam gg 7.0 i jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) A ja używam gg 7.0 i jest git. 1633391[/snapback] ta...git bo nowe.jak nowy rover na 1 komunie św. który nie przetrzyma jednego sezonu..Prawda taka ze to gg jest daleeekkoo od OK Edytowane 7 Września 2005 przez ShKieLet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 jabber to jest to 1633158[/snapback] konnekt tez wspolpracuje z jabberem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Kolejna dyskusja o wyższosci jednego komunikatora nad drugim? To jest załosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) ta nie kłóćta sie... ktoś musi używać przecież oryginalnego GG 6, 7 ,.. żebyśmy my mogli używać konnekta :lol: .. w końcu korzystamy z ich serverów :twisted: tak tak.. kip goin.. GG syci... :lol: aha.. fajne macie reklamy w tym gg :D niestety mi szkoda zużywać 60% czasu mojego skromnego CPU żeby wyrenderować reklamy swf'owe.. wole jak mi konnekt zajmuje czas procesora poniżej 1 % :).. a reklamy idei na całą stronę po właczeniu komputera to jest to co lubie :D extra :P Edytowane 13 Września 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...