Skocz do zawartości
PawSJ

Athlon 1300

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Athlona 1300 i zastanawiam się co da się z niego wycisnąć?? Może ktoś już kręcił takowy procek?? Wszelkie porady i sugestie mile widziane:)

1630019[/snapback]

Po pierwsze jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Więc bierz się do roboty, a potem napisz jak Ci poszło. Ja ze swojego 1300 wycisnąłem 1533, więcej nie dał rady. Powodzonka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Więc bierz się do roboty, a potem napisz jak Ci poszło. Ja ze swojego 1300 wycisnąłem 1533, więcej nie dał rady. Powodzonka.

1631663[/snapback]

Moj Athlon 1200 na Abicie KT7A tez smignal na 1533 (zmiana mnoznika, bo FSB tylko do 137 dalo sie dociagnac). Mysle, ze z tym 1300 bedzie podobnie, ale wiadomo, ze ostatnie w danej serii procki sie slabo krecily (%-owo ujmujac sprawe)

W sumie przez tego proca zainteresowalem sie WC, bo grzal sie jak wulkan wtedy :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh troche mnie rozśmieszyłeś tym tematem... ;] Bo tak... z Durona to ehm no nie za wiele wyciśniesz, może poszukaj jakieś okazji na allegro i kup jakiegoś Athlona XP Barton albo jak tak bardzo pragniesz podkręcić tego Durona to odblokuj mnożnik jak masz zablokowany ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...