Skocz do zawartości
Spam

Pomoc W Wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jestem noobem jezeli chodzi o laptopy i mam kilka pytan do Was drodzy forumowicze:

- czym się różni matryca WXGA od SXGA i czy obie te matryce sa dobre jezeli bede chcial od czasu do czasu obejrzec jakis film ?

- Jaki procesor najlepiej wybrac ? Slyszalem ze centrino jest dobry, ale przewaznie sa one nisko traktowane, czy mam sie tym nie przejmowac tak jak to jest przy athlonach ? Co lepiej wybrac Centrino 1.5 Ghz czy AMD-Mobile-Athlon XP-M 2500+ czy Mobile Athlon 64 a moze jakis Sempron ?

- Jak z dyskami, lepiej kupic mniejszy a z wieksza iloscia obrotow ? czy moze lepiej zainwestowac w przyszlosci w kieszen usb (chyba na dluzsza mete bede tak musial zrobic)

- Czy kupowanie ramu taktowanego na 333 MHz jest dobre ?

- Czy warto kupic tzw. noname'a ? aktualnie pracuje na MAXDacie ojca i jakos nie narzekam, oczywiscie nie jest to ibm ale nie na tym to ma polegac ?

- Co lepiej wybrac z grafiki ? rodzine radeon mobile czy moze Nvidia ?

- czego sie ustrzegac przy kupnie ? slyszalem zeby uwazac zeby ram byl w 1 kosci a nie 2 ... jeszcze jakies porady ?

Z góry bardzo dziękuje :D

Spam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm zaczynam studia przydaloby sie do uzytkowania w internecie, jakies filmy, muza, czasem ale naprawde rzadko jakies gry tzn nie chcialbym nie moc zagrac w zadna gre poniewaz bede mial 16 mb zintegrowane ;/ glowie jestem ciekaw co ludzie sadza o niemarkowych lapach, ktore nie maja gwarancji. Jak drogie sa ewentualne naprawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi