Spam Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Hej jestem noobem jezeli chodzi o laptopy i mam kilka pytan do Was drodzy forumowicze: - czym się różni matryca WXGA od SXGA i czy obie te matryce sa dobre jezeli bede chcial od czasu do czasu obejrzec jakis film ? - Jaki procesor najlepiej wybrac ? Slyszalem ze centrino jest dobry, ale przewaznie sa one nisko traktowane, czy mam sie tym nie przejmowac tak jak to jest przy athlonach ? Co lepiej wybrac Centrino 1.5 Ghz czy AMD-Mobile-Athlon XP-M 2500+ czy Mobile Athlon 64 a moze jakis Sempron ? - Jak z dyskami, lepiej kupic mniejszy a z wieksza iloscia obrotow ? czy moze lepiej zainwestowac w przyszlosci w kieszen usb (chyba na dluzsza mete bede tak musial zrobic) - Czy kupowanie ramu taktowanego na 333 MHz jest dobre ? - Czy warto kupic tzw. noname'a ? aktualnie pracuje na MAXDacie ojca i jakos nie narzekam, oczywiscie nie jest to ibm ale nie na tym to ma polegac ? - Co lepiej wybrac z grafiki ? rodzine radeon mobile czy moze Nvidia ? - czego sie ustrzegac przy kupnie ? slyszalem zeby uwazac zeby ram byl w 1 kosci a nie 2 ... jeszcze jakies porady ? Z góry bardzo dziękuje :D Spam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzec Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 najlepiej napisz do czego chcesz uzywac tego kompa , czego oczekujesz to beda ci koledzy mogli lepiej pomoc bo tak to co ci napisac? jak nazwa matrycy ma W to to jest widescreen a jak nie ma W to nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spam Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 hmm zaczynam studia przydaloby sie do uzytkowania w internecie, jakies filmy, muza, czasem ale naprawde rzadko jakies gry tzn nie chcialbym nie moc zagrac w zadna gre poniewaz bede mial 16 mb zintegrowane ;/ glowie jestem ciekaw co ludzie sadza o niemarkowych lapach, ktore nie maja gwarancji. Jak drogie sa ewentualne naprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...