ki3x3k Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 mam takowa plyte i tulipana 1,2@1,6 Ghz... powiedzcie mi jak zrobic zeby w win xp agp bylo 4x(w biosie jest 4x zawsze) wyswietlane w sterach nvidii... jak proc jest ustawiony nominalnie czyli 1,2 bez podkrecenia to pokazuje 4x ale jak tylko go rusze choc ciutke to automatycznie w windzie mi pokazuje 2x w sterach mimo ze w biosie jest ustawione 4x... wtf ??zaznaczam ze karta ktora mam na agp pokazuje na kontrolce swojej agp4x... oco chodzi czy to jakis poprostu bug i sie tym nie przejmowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Agp jest mocno powiązane z fsb ;] podkręcając fsb podkręcasz agp i dla tego tak się dzieje. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ki3x3k Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 juz sobie poradzilem z tym... zrobilem upgrade dobrze zmodowaego biosu i juz wszystko jest tak jak trzeba :)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Ort Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) a na jaki bios zmieniłeś - bo ja mam ostatnią bete (musiałem zmienić poniważ nie widział dysków powyżej 120 GB) z asusa strony i ten efekt występuje - i nie mogę podkręcać bo kastruje AGP do 2 Edytowane 22 Września 2005 przez Piotr_Ort Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...