inc0gnit0 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Witam jestem uzytkownikiem Popa ale zastanawiam sie nad zmiana operatora na ere badz heyah, nigdy nie korzystalem z oferty ani jednej ani drugiej sieci dlatego mam kilka pytan na ktore odpowiedzi nie znalazlem (badz nie szukalem wystarczajaco dlugo ;) ). - Widzialem ze w heyah zdrapka za 50 zl przedluza okres wykonywania polaczen jak i odbierania o 3 miesiace. Czy w erze jest taki sam okres przedluzen? Czy mozna odbierac jeszcze dluzej? - Czy korzystajac z sieci heyah stawka 3gr/sms 60gr/min obowiazuje rowniez do ery i stacjonarnych. -Czy mozna wylaczyc poczte glosowa, ale korzystac nadal z informacji o numerach dzwoniacych gdy np telefon byl wylaczony. -Czy w erze rowniez jest cos takiego jak wizytowki w heyah? Narazie mam tyle pytan, gdy sobie jeszcze cos przypomne to dodam:) Prosilbym o odpowiedz na powyzsze pyt i o inne uwagi dotyczace tych sieci ktore moga mnie zdziwic/zaskoczyc po przejsciu z Popa. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Nie jestem pewien czy to się nie zmieniło, ale w Heyah nie ma GPRS-u i MMS-ów. Edited: Czyli jednak już wprowadzili te usługi... Edytowane 3 Września 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 GPRS jest na pewno, z MMSow nie korzystam wiec nie wiem, ale chyba też sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 poczte mozna wy.laczyc, bo masz obsluge uslug na stronie heyah. takze wygodnie. Stawka na stacjonarne 80gr (inne sieci) , do ery jest 60gr/min i 3gr za sms'a. Pozatym jak ci zablokuja rozmowy wychodzace to kasa jest zamrozona (ta na koncie) , nie przepada, wiec jak doladujesz to mozesz nadal z niej korzystac. Slyszalem ze w idei odchodza jakies walki na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Sprawdzalem MMS-y sa po 40 gr u jednych i drugich, ale wsumie to dla mnie malo istotne. edit: W POPie faktycznie kasa przepada. Znalazlem jeszcze ze w erze ma sie dodatkowo miesiac na odbieranie polaczen Edytowane 3 Września 2005 przez mamcar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 W Erze nie ma wizytówek. Bardzo fajne sa za to pakiety, poczytaj o nich na www.era.pl . Chodzi tu o te po 7zł z groszami, co dzieki nim masz po 7gr sms do ery i 25gr min do ery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Znalazlem jeszcze ze w erze ma sie dodatkowo miesiac na odbieranie polaczen 1630431[/snapback] W POPie od 6 do 12 miesięcy (12 przy doladowaniu 50zł lub więcej) Bardzo fajne sa za to pakiety, poczytaj o nich na www.era.pl . Chodzi tu o te po 7zł z groszami, co dzieki nim masz po 7gr sms do ery i 25gr min do ery. 1630605[/snapback] Na stronie Ery jest napisane 29gr. W POPie też są pakiety (1/30gr) Nie widzę zadnego powodu żeby przechodzic z popa na erę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Na stronie Ery jest napisane 29gr. 1630630[/snapback] Racja, moj błąd. Nie widzę zadnego powodu żeby przechodzic z popa na erę... 1630630[/snapback] Oczywiscie, ale to dziala takze w drugą strone. Oferta jest porównywalna i dla mnie nie robiłoby roznicy w której sieci jestem obecnie, wazne jest jednak dla mnie to, ze od kiedy tylko mam komórke ciagle mam ten sam numer (okolo 5 lat). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Heyah to Era... Poprawnie powinienes napisac: Heyah lub TakTak... Pjona! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Nie widzę zadnego powodu żeby przechodzic z popa na erę... 1630630[/snapback] Moze faktycznie oferta wypada podobnie, ale zmienily sie priorytetowe numery pod ktore bede dzwonil. Dawniej Idea a teraz Era Heyah Stacjonarne ... w tej kolejnosci, wiec sam rozumiesz ze wtedy roznica jest juz wieksza wazne jest jednak dla mnie to, ze od kiedy tylko mam komórke ciagle mam ten sam numer (okolo 5 lat). 1630713[/snapback] Dla mnie nie jest istotna zmiana numeru, nie korzystam z niego sluzbowo i poinformowanie kazdego smsem to nie jest problem :) Heyah to Era... Poprawnie powinienes napisac: Heyah lub TakTak... Pjona! 1631231[/snapback] Hmm ... chyba sie czepiasz... wiec idac tym sladem ... wg mnie Era i Heyah naleza do Polskiej Telefonii Cyfrowej a nie Heyah do Ery, gdyby H. oferowala cos innego poza pre paidem wtedy moglbys sie czepiac ze nie napisalem tak tak jako oferta przedplatowa Ery. A tak porownujemy Heyah do Ery, Tak Taka i do Ery Biznes. Chociaz w tym wypadku chodzi o prepaida czyli Tak Tak... wiec nie wiem do czego zmierzasz nie wypowiadajac sie na temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...