Darox Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Chcialbym zrobić takie coś, że po wejściu na strone od razu bez żadnych dodatkowych okienek etc. wczytywałby się i włączał plik wykonywalny *.exe, chodzi mi o to ze zaraz po wejsciu wlaczala by sie jakas gierka, etc. albo ze jak to pokaze pani z infy to mi da jakas lepsza ocene, w tym roku mi bardzo zalezy na wysokiej ocenie:) z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Rotfl, wierzyć mi się nie chcę, że pani od informatyki dała Ci takie zadanie. Pozatym, normalnie nie ma takiej opcji, jedynie tylko jakimiś bugami w IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bespec Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 proponowal bym po zaladowaniu sie strony wrzucic na fulscreena flash'a, ktorym moze byc np jakas gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Da się to zrobić w IE, ale trzeba specjalnie pod to przygotowac system na ktorym ma byc to uruchomione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...