Lipny Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Witam! Mam teoretycznie banalny problem. W CAŁYM internecie nie potrafie znaleść zdjęcia boxowego coolera do Semperona 2800+ s754 64bit. No juz prawie 2 godziny zmarnowałem na googl przez to. Czy ktoś takowym dysponuje? Zastanawiam sie czy kupic wersje BOXowa tego procesora czy wersje OEM i dopłacić różnice na coolera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 ja mam z tym coolerem 2600+, puscilem go na 2000mhz, i odpalilem prime95 temp byla okolo 42/43 stopnie w stresie, tak normalnie to 35/36 a cooler to zwykly, tylko z naklejka AMD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 mój lata na 2.45 i w prime na napięciu 1.55 mam max 43 stopnie. lece na seryjnym termoglucie. Mysle,zę bez ekstremalnego o/c to box + jakaś fajna pasta np ceramique spokojnie starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A czy ktoś mógłby sie powiedziec jak z gośnością takich coolerów? Mają one jakąś regulacje obrotów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...