sokoleoko Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) hey, rozwiazalem problem z tym telefonem i kablami........(usb,com) -aby dzialalo przeslanie danych naley: nic innego jak włączyc irde,podczerwien w opcjach telefonu, najszybciej klawiszem klawiszem skrutu,prawym lub lewym. -dziala na 2 kablach usb i jednym comowskim, bo wiecej niemialem - efekt jest taki ze raz sie rozlaczy, pozniej juz leci. na dowod tego moge powiedziec zew ten sposob wgralem 100 fotek,tapet z telef. i do telefonu. - na bank da sie wgrywac jave przez kabel tylko ze hakerzy maja gdzies ten GSM i niepisza do niego takiego softu, i pewno nigdy nie bedzie -mysagemak2004 nie obsluguje javy - sim lock: astu dziala, lub w menu naciskasz gwiazdke (2 sek. trzymasz) i masz menu serwisowe, tak z kalkulatora wpisujesz kod i sim lock zdiety, ale nieda sie go przywrucic - generalnie to sagem nie oczekujcie za wiele, bateria max 3 dni, zdiecia srednie na poziomi motorali,k500,i noki 7xxx - ma jedna zalete niewiesza sie, i klawiatura jest wygodna - jak ktos ma cos nowego niech wali arturokon@wp.pl Edytowane 3 Września 2005 przez sokoleoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 ja muszę kupić coś do przesyłania co brać ? kabel USB, COM czy irdę? i czy taka najtańsza irda albo najtańszy kabel będzie git ? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyga666 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 ja mam ten telefon i irde i wszystko chodzi calkiem calkiem, tylko gier nie mozna przesylac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...