yuucOm Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Mój dvd to dokładnie LG DVD-ROM DRD8160B i z tego co mi wiadomo obsługuje on wszystkie znane formaty typu dvd-r/rw i dvd+r/rw. Ja natomiast nie moge odczytać płytki dvd+rw :/. Wkładam ją do napedu, dvd chwile pracuje a potem ustaje. Naciskam na dvd-rom i wyskakuje mi napis włóż płyte do napędu. Nie wiem moze sie myle i ten dvd nie czyta dvd+rw ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 moze sprobuj nowszy firmware wgrac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 moze sprobuj nowszy firmware wgrac? 1630692[/snapback] firmware ? a co to takiego :oops: i bez podtextow ze noob :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 firmware ? a co to takiego :oops: i bez podtextow ze noob :( 1632313[/snapback] Oprogramowanie sprzętu, taki "jakby" BIOS tego odtwarzacza. W Twoim wypadku należy go szukać na stronach LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 lg udostępnia też program lg autoupdate dzięki, któremu nawet średnio intelikientny ;) idiota potrfi uaktualnic bios do swego napędu. Oczywiście bez obrazy. Powodzenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 lg udostępnia też program lg autoupdate 1632777[/snapback] A mógł byś mi zapuścić linka ? bo na stronie LG nie moge tego znaleźć :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 może płyt lipna po prostu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 ten naped oficjalnie nie obsluguje zadnych plyt dvd z plusem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) ten naped oficjalnie nie obsluguje zadnych plyt dvd z plusem 1633666[/snapback] to może nieoficjalnie obsługuje ? :D Płyta napewno była dobra bo patrzyłem u kolegi :(. Edytowane 6 Września 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Tu cos jest: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=118430 http://kenny.storageinfo.co.kr/firmware/firmware.htm ale czy te biosy umozliwia odczytanie plytek z + to nie mam pojecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...