r2_d2 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Witam, Nosze sie z zamiarem wymiany procka w laptopie i szukam jakiegos centrino. Na allegro znalazlem cos takiego Ktoś się orientuje co to za procki i czy jest szansa, ze u mnie bedzie dzalal? Edytowane 4 Września 2005 przez r2_d2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Witam, Nosze sie z zamiarem wymiany procka w laptopie i szukam jakiegos centrino. Na allegro znalazlem cos 1630589[/snapback] Jak sprzedawca nie kłamie to jest to jakies szybkie Pentium M "Banias", czyli poprzednia generacja procesorow , a to zależy od tego co miałeś wcześniej w laptopie i czy umiesz go wyjąć i włożyć nowego (jak miałeś też "Baniasa" to powinien pójść ... raczej ;) Edytowane 3 Września 2005 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2_d2 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Laptop jak w podpisie Montaz to nie problem - juz go rozkrecalem:) Edit: Troche poszukalem w necie i doczytalem, ze nie bylo Baniasow z zegarem 2.0Ghz (1MB L2), wiec nie wiem jak podchodzic do tych procesorow <_< Jesli ktos moze cos o nich powiedziec, to prosze i info. Edytowane 4 Września 2005 przez r2_d2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Laptop jak w podpisie Montaz to nie problem - juz go rozkrecalem:) Edit: Troche poszukalem w necie i doczytalem, ze nie bylo Baniasow z zegarem 2.0Ghz (1MB L2), 1630895[/snapback] Też trochę pogrzebałem ... Znalazłem laptopa który korzysta (prawdopodobnie) z takiego proca to HP nw8000 popytaj w HP o procek z tego modelu LINK Pozdrawiam Edytowane 4 Września 2005 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...