Moog Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Składam komputer po raz pierwszy na SLOT 1. Nigdy wcześniej z tą platformą osobiście nie miałem do czynienia. Potrzebne mi porady co i jak zrobić. Proca wsadziłem w te szyny. Ale czy dobrze? Procek to 350mhz 512 100FSB. Zaznaczyłem na zdjęciach zworki czy je jakoś trzeba ustawić odpowiednio? To chyba wszystkie pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 tak. bedziesz je musiał ustawić: fsb 100, mnożik na 3,5 - i gotowe. jna łycie powinna być tabelka z ipisem ustawiń zworek, jeśli jej niema - to napewno w manualu jest. w razie czego poszukaj na goole - tam wszystko jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) a czy włożenie proca do szyny to wszystko? czy trzeba jeszcze jakieś dodatkowe czynności uczynić :) patrz zdjęcie drugie. Są tam jakies zaczepy. Ok ustawienie zwrotek załatwione Tabela FSB Mnożnik edit. poradziłem sobie ze wszystkim. Pozdrawiam Edytowane 3 Września 2005 przez Sphinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...