Skocz do zawartości
demon333

Pomoc W Wyborze Chłodzenia Do Semprona 2200+

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam coolera nadającego sie do podkręcania procka.Mój aktualny boxowy cooler troche niedomaga przy aktualnym oc.

Mam w tej chwili tylko około40zł.

narazie wybralem te dwa,

COOLERMASTER ALPS HHC-L61

COOLERMASTER JET-7

ale jak wiecie cos o innych dobrych coolerach to piszcie

please pomurzcie wybrać najlepszy!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem tego z rurkami .... i powiem jednym słowem jest do bani .... w sumie był lepszy o 2 st od mojego boxowego coolerka .. ale gdy go zainstalowałem .. wielkie rozczarowanie .... dobrze że go sprzedałem za więcej niż kupiłem:wink:

1631288[/snapback]

Dzięki za ostrzeżenie.

A jak sprawuje sie ten twój pentagram?

Zastanawiam sie na kupnem twojej wersji lub 92. Nietety wersja 92 jest trudno dostępna.

Czy nadaje sie on do podkręcania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widzisz jak moj ciagnie w opisie jest ... ale 10 zyla musisz dolozyc do twojej kwoty ... 9-10 stopni mniej niz na boxowym ..... lepsze sa te wieksze .. zle czesto sa problemy ze wzgledu na ich wielkosc ..... bede go puszczal w allegro jakos jutro tego swojego ...ja swojego ... jeszce wypolerowalem na idealne lustereczko wiec te 2-3 stopnie jeszce mniej ... ale wymieniam na calego miedziaka ... gdyz zmieniam proca na mobila ...i on juz moze nie pociagnac ....

## tez takk jak ty wczesniej napalilem sie na tego z heat pipe ... ladnie wyglada z rurkami .... ale co z tego jezeli jest bardzo maly .... jedno mozna powiedziec .... jest bardzo cichy ale nic poza tym .... kiedys chodzily po 130 zl wspolczuje naprawde tym co go kupili po tej cenie .... a ten 2 co pokazywales ... nie mialem z nim nigdy do czynienia ... wiec ci nie powiem ....

Edytowane przez Argennto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj masz listę wszystkich w okolicach 45 zeta.

Osobiście doradzę ci Spire WhisperRock V SPA04B4-U ze względu na głośność (bardzo niska) i stosunkowo wysoką wydajność.

Ewentualnie:

-Pentagram Freezone QV-100 Al+

-CoolerMaster XDream II HAC-L82

Jeśli lubisz MODDINGOWE coolery to zobacz Gigabyte Neon Cooler 7-Pro.

Tyle......

Edytowane przez BilGejtZZZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi