Skocz do zawartości
jacoles

Po Raz Kolejny...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i od razu przepraszam za nowy temat o plytach ale przeczytalem juz wszystkie posty odnosnie mobo pod socket 939(i tutaj i w innych serwisach) i jestem prawie zalamany :-| ...Za 2-3 tyg chce nabyc kompa za wlasne, ciezko zarobione pieniadze i wybor plyty glownej(nForce 4 Ultra, bez SLI) nie daje mi spokoju :mur: Od razu nadmieniam ze PC ma sluzyc glownie do gier, muzy i filmow, moge dac max 500 zl i nie znam sie na oc, choc chcialbym miec pewien "zapas" morzliwosci krecenia, gdyby w przyszlosci mi sie odwidzialo...Wiem ze zaraz 90% z was zapoda -->D. F. I.<--ale jest ona troche droga i do extremalnego @ wiec nie dla mnie.Mozecie zatem mi podsunac jakies propozycje? Poczatkowo na bank chcialem Asusa ale po wypowiedziach ze jest zaje...mocno glosny i niewiadomo czemu czesto plyty te "padaja" szybko z niego zrezygnowalem. Teraz sie zastanawiam nad Gigabyte ze wzgledu na pasywne chlodzenie i obsluge X2, ale z 2 strony, slyszalem ze sloty pamieci RAM sa za blisko siebie...A moze MSI lub Abit??? Po miesiacu czytanie recenzji i artykolow o roznich plytach mam metlik w lepetynie i nie jestem pewien czy aby nie kupie w koncu jakiegos syfu, ktorego potem bede przeklinal :mad:

A WIEC APELUJE:

TOWARZYSZE... POMOZECIE?

Edytowane przez jacoles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...id=59&grupa=213

Nic lepszego i tańszego nie dostaniesz. SLI może kiedyś się przyda a jak nie to od przybytku głowa nie boli. Płyta chodzi jak zegarek (nie musisz 24h/dobę kontrolowac BIOSu, flashowac go co dwa dni na inny i zmieniać ustawień do każdego programu jak przy DFI :)). Poza tym ma SB Live 24-bit 7.1

Kupowałem u nich przez internet tę płytę jeszcze za 445zł i wszystko poszło sprawnie.

Polecam.

...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi