Skocz do zawartości
???????

Polska - Austria

Rekomendowane odpowiedzi

Jak narazie graja bardzo ladnie pochwaly dla Smolarka i Kosowskiego :-) duzo akcji z ich strony. Drewniak ;d jak zwykle kilka razy glowka udezy i tyle.... (booze ale on jest wolny ;x )

no i komentatorzy jak zwykle beznadziejni ;/ troche przesadzaja z ta nagonka na Austrie moze i graja nieczysto, przede meczem ten koles tez obrazil Polske ale bez przesady. Ciagla nagonka na nich troche mnei denerwuje "oh technika szymkowiaka przegrala z sila fizyczna Austri" "Austria nie potrafi grac w pilke" itd. nie chce nic mowic ale bylo duzo meczy ze o Polsce tez tak moza bylo powiedziec

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie mnie wqrwiaja komentatorzy...

- Austria po prostu nie umie przegrywac

- Nie tylko nie umie przegrywac, ale takze nie umie grac w piłke

I przez caly czas takie teksty :?

Co my k**** jestesmy wielokrotnym mistrzem swiata, zeby tak mowic? :evil:

EDIT

No ja p******, tylko sie druga polowa zaczela i komentatorzy o niczym innym nie mowia, tylko jacy ci Austriacy chamscy i grac nie potrafia:/

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie osobiście też wkurzyło to co powiedział austriacki zawodnik. Myślę, że nasi pokażą jak NAPRAWDĘ śmierdzi Polska... :evil:

BTW. Komentator ma rację. Oczywiście Polacy nie są dużo lepsi, ale Austriacy nie umieją grać. Za to faulowanie świetnie im wychodzi... :-|

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja p******, tylko sie druga polowa zaczela i komentatorzy o niczym innym nie mowia, tylko jacy ci Austriacy chamscy i grac nie potrafia:/

1631114[/snapback]

Gdyby Austriak nie wyzywał Polaków przed meczem, to komentarz nie był by taki "chamski".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby Austriak nie wyzywał Polaków przed meczem, to komentarz nie był by taki "chamski".

Tak, bo w Polsce to sami gentelmani<lol>. To, ze jeden z piłkarzy cos o Polsce powiedzial nie usprawiedliwia komentatorow. Poza tym Polacy gwizdali podczas hymnu austriackiego, co pozostawie bez komentarza :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... nie chwal dnia przed zachodem slonca; x

2 polowa porazka, jakby zuraw wolnego strzelil to naprawde piekny gol bylby.

A ten Iwansic ? (nie wazne jak sie pisze :P) ;x chyba mial magnes w glowie ;/ kazda pilka do niego szla jakby gral w pierwszej polowie moglo by byc duzo gorzej;/ niesamowite wrazenie zrobil w drugiej czesci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale sie usmialem przy tym meczu... :lol:

Roland moglby chyba sam wygrac ten mecz, oborona robila takie lole, ze nieraz wybuchalem smiechem. Kosowski sie ciagle slizgal jak na lodzie, boruc to juz wogole chyba sie nie nadaje na bramkaza ('troche' niezdecydowany, nie wiem jak taki klub ja celtic mogl go zassac :blink: ). Meczyk wygrany ledno co, i co z tego, ze dostaniemy sie do MS ja i tak z grupy nie wyjdziemy... Polska jak nie umiala tak nie umie grac. Jak juz wygrywaja to jest to przypadek... Z tego skladu co byl zostawil bym tylko zurawia, bo on cokolwiek umie.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwszej polowie, w ktorej mielismy wiecej szczescia niz rozumu, pokazalismy w drugiej prawdziwe oblicze naszej wspanialej druzyny ;] Janas to jest jednak farciarz niesamowity, oby to szczescie nie opuscilo nas i w srode : )

Walić srode, szczescie musimy miec potem:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nic, po meczu

szczęście sprzyja lepszym, bo patrząc ogólnie na całe spotkanie byliśmy lepsi, ale to co wyrabiali obrońcy to normalnie liga okręgowa klasa B :unsure: i ten Boruc wychwalany, przewspaniały, a tak naprawdę nic nie pokazał, co miało wpaść to wpadło, co należało wyciągnąć wyciągnął, nie wspominając o kilku niezdecydowanych interwencjach na przedpolu vel. Majdan...

dziwi mnie, że Paweł :-P nie wpuścił przy stanie 3:1 Frankowskiego razem z Olisadebe, żeby dobili austriaków...

myśle, że mamy ogromne szanse awansować i wydaje mi się, że może to się stać już w środę B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie czesciowo sie zgadzam bo obrona w drugiej polowie grala gorzej niz zle ;d ale zeby odrazu pieprzyc takie rzeczy -.-

a tak pozatym oceniasz chyba boruca po tym jednym meczu. W Legi naprawde pokazal klase i to on bardzo czesto ratowal L przed przegranymi albo kleskami ;d pozatym Celtic przez przypadek go nie kupil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dramat Panowie, już po razn n-ty powtarzam że oborona nasz to jest z (_)(_). To co oni w niej wyprawiają to istne amatorstwo, rzekłbym trampkarze :P. Już mówiłem w przypadku Wisły ( bo prawde mówiąc na niej opiera się nasza obrona ). Oni nie umieją grać ... nogami. Za każdym razem jak jest podanie do obrońcy czy wrzutka w nasz pole karne to z miejsca przewiduje KIKS naszego obrońcy i co... oczywiście KIKS. I znowu z Kłosa robią nie wiem jakiego obrońce... :/ a żeby w ostatnich minutach Bąk rzucił się barem z rozpaczy na napastnika :o zamiast wywalczyć głową piłkę to skandal. Ja na miejscu Janasa to bym tak op... tą obronę, to się w pale nie mieści co oni wyprawiają. A by chcieli grać w zachodnich klubach. Drużynę się buduje przede wszystkim zaczynając od OBRONY bo to absolutna podstawa, doskonale to widać w Mialnie i nie tylko. Nie mam słów. A czemu Mila na boisku ??? i po co on w reprezentacji!?!? czy Janas nie widzi jaka z niego skóra :o nawet do Juniorów się nie nadaje ten chłopak(kobieta). Żurawia nie będę krytykował, chociaz każdy z nas widział jak tego karnego wykonał :o ale zachował zimną krew i zwodem obszedł bramkarza za co mu chwała. A co do Boruca i jego nie pewne interwencje oraz wyjścia, to wydaje mi się ,że to wina nieporozumienia z obrońcami, bo jak oni się zachowują w polu karnym to wyżej napisałem, DRAMAT. Chociaż Boruc widząc to powinien olać i nie polegać na nich tylko śmiało wychodzić do piłki. BTW. sędzia powinien już w połowie meczu pokazać czerwoną kartę dla Austriaków i by im się już kompletnie odechciało grać ( bo na pewno na nią zasłużyli, jak nie na 2 ). No i jak zwykle czarno to widzę przed meczem z Walia....

P.S. aha żeby nie było, że narzekam... w pierwszej połowie grali jak z NUT. Widać, że naszą siłą jest atak i pressing, więc tego należy się trzymać, ale nie przez 1 połowę tylko cały mecz.

pozdro.

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak pozatym oceniasz chyba boruca po tym jednym meczu. W Legi naprawde pokazal klase i to on bardzo czesto ratowal L przed przegranymi albo kleskami ;d pozatym Celtic przez przypadek go nie kupil.

1631226[/snapback]

dokładnie

klub mnie nie interesuje

na dzień dzisiejszy w reprezentacji jest mało wartościowym zmiennikiem Dudka

taka wschodząca "gwiazda", na boisku nic nie pokazał, mam do niego nawet żal, że nic nie uratował, do tego te "wykopy" po ziemi wprost pod nogi przeciwnika :unsure:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

janas to jest pomyłka koles bez pojecia murował niech se qwa piwnice zamuruje zamiast po 3 golu zmienic rasialdo ( drewno biegajace na 100 33sekundy) na franka albo olka i pomocnika to ten palant wpuscił beztalencie cien samego siebie mile i radomiaka pionka i kazał muorwac tak jakby polska se catenaczio na treningach cwiczyła co chwila JANAS to pomyłka !

naszczescie jak pykiemy walie wchodzimi jako najlepszy 2 team aha Janas to łajza ! no i zapomniałbym o parze 2 super sztoperow rzęsce i kapitanie klosie te karakany to tylko piłke wybijac umią i to tez ze złym skutkiem UFF tyle odemnie BTW ten post nie podlega dyskusji! :lol:

Janas jet CIENKI bol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi