Skocz do zawartości
???????

Polska - Austria

Rekomendowane odpowiedzi

Mowiac wprost drewniak to pomylka, chociaz swoja robote zrobil stracal te pilki i 1 gol dzieki temu wpadl.

LPC nie przewidziales tego ze te zmiany byly spowodowane tym ze Kosowski Smolarek byli juz wyczerpani i nie wracali sie tak czesto do obrony. Jakby zmienil dwoch napastnikow mogloby to jeszcze gorzej wygladac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rasialdo...świetna szybkość

sobolewski...co on robił na boisku ?

obrona...jak Austria nie atakowała to dobrze grała ;p

mila... nie wiadomo po co w tej reprezentacji...wszedł pobiegał...

boruc..."pierwszy poważny" występ trochę go usprawiedliwia i jego świetni defensorzy..

ogólnie prawie nikt z Polaków nie wypadł bardzo pozytwnie, Smolarek grał coś ciekawego na boisku

Austria ->> 2 czerwone kartki bez wyrzutów sumienia...i jak ten sędzia ma być główny na MŚ to...

ogólnie po ukazaniu polskich "możliwości" w 2 połowie to na MŚ mogą jechać tak jak do Korei...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

?[/b]????,Sep 3 2005, 22:47]

w sumie czesciowo sie zgadzam bo obrona w drugiej polowie grala gorzej niz zle ;d ale zeby odrazu pieprzyc takie rzeczy -.-

a tak pozatym oceniasz chyba boruca po tym jednym meczu. W Legi naprawde pokazal klase i to on bardzo czesto ratowal L przed przegranymi albo kleskami ;d pozatym Celtic przez przypadek go nie kupil.

1631226[/snapback]

No to celtic sie zdziwi, bo chyba nie wie jaka dupna jest polska liga i w niej borucek mogl sobie bronic. Jak wspomnial kucyk, gral jak dude, styl ala majdan i te wykopy (podania do przeciwnika). Moze ci sie boruc podoba, ale patrz realnie a nie pod katem legii... reprezentacja gra beznadziejnie i na mś bedzie to, co bylo kilka lat temu, bez zludzen.

Edytowane przez ath

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi to lotto :P ważne że wygraliśmy ;) IMO austriacy mocno sie wkurzyli po tych dwóch bramkach i zaczęli faulować. Sędzia miejscami był pobłażliwy, ale...

A największy lol to był podczas hymnu :P

aż mi sie w fifke 2-5 zachcialo pograc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W czasie 1st polowy myslalem ze to nie Polacy graja, jednak w 2nd pokazali swojego normalnego stajla.

Jak maja wesjc do MŚ i wyjsc, to ja dziekuje. Przegrali by napoczatku i niebyloby takiego narzekania.

Szkoda tego wolnego, piekny gol by byl ;[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może mi wyjaśnić po co Janas wystawił w podstawowym składzie Rząse i Drewninha, którzy byli tam po to żeby podawać piłki austriakom i dlaczego w drugiej połowie na boisko weszła największa gwiazda naszej reprezentacji, czyli Mila. Ten człowiek nic nie umie zrobić dobrze, za wyjątkiem przewrócenia się. O dobrze grał w Groclinie z Niedzielaniem i Rasiakiem, ale to było dawno temu, a w reprezentacji nigdy nawet nie zagrał przęcietnie, nie wiem co on musi robic janasowi w szatni przed meczem

że daje mu ciągle szanse. Jedynymi porządnymi graczami byli Żurawski, Kosowski (w 1-szej połowie) i Bąk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

??????? pisałem zeby zmienił 1 napastnika i 1 pomocnika wczesniej zapomniałem pochwalic ebiego ładnie sie pokazywał w polu karnym jak rekin czekał na okazje ! aha zeby tradycji stało sie zadosc janas musi odejsść !

no i nie widze tego mega duetu karakanow rząska i kapitan klos na walie tam sa chłopy 2 razy wieksze od austriakow to sie dopiero zaczna majgać a jak ogladałem angolów to normalnie porazka ten erikson ich niczego nie nauczył !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh piękny mecz , super atmosfera na trybunach długo będe wspominał ten wyjazd , dużo bramek i dramaturgia do ostatnich minut , no i rozmowa z Heniem Kasperczakiem bardzo miły facet naprawde.

Można gdzieś zobaczyć jakiś skrót , bramki z tego meczu ?? Bo chciałbym zobaczyć jak to wyglądało w TV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh piękny mecz , super atmosfera na trybunach długo będe wspominał ten wyjazd , dużo bramek i dramaturgia do ostatnich minut , no i rozmowa z Heniem Kasperczakiem bardzo miły facet naprawde.

Można gdzieś zobaczyć jakiś skrót , bramki z tego meczu ?? Bo chciałbym zobaczyć jak to wyglądało w TV.

1632293[/snapback]

no wlasnie Stadion Chorzowski rzadzi !!

A te kur** z PZPN organizuja mecz z Walia na legi gdzie ledwo zmiesci sie 13 tys :lol: :lol: :lol: :mur: :mur:

i jak slysze takie hasla "juz lepiej niech nie wchodza jak maja zaraz wyjsc z MS" to mnie skreca. Kazdy kto tak pisze jest palantem poniewaz pokazanie sie na MS jest w pewnym sensie okazja na to, ze coraz wiecej Polakow bedzie grala za granica i bedzie szlifowalo swoje umiejetnosci !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytalem gdzies, kiedys, cos to podobno sami pilkarze nie chcieli grac na Slaskim, bo mowili ze tam atmosfera slaba, bo kibice siedza zbyt daleko od murawy stadionu. Moim zdaniem jednak 40 tys tam, a 10 tys na Lazienkowskiej nie ma porownania. Bylem na meczu z Norwegia jak wygralismy 3:0 i awansowalismy do MŚ to bylo cos niesamowitego.

A co do stwierdzenia, zeby nie wchodzic bo i tak odpadna szybko to moze kolega przestanie jesc bo i tak zglodnieje, albo sie nie myje bo predzej czy pozniej sie wybrudzi tak czy siak etc. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co czytalem gdzies, kiedys, cos to podobno sami pilkarze nie chcieli grac na Slaskim, bo mowili ze tam atmosfera slaba, bo kibice siedza zbyt daleko od murawy stadionu. Moim zdaniem jednak 40 tys tam, a 10 tys na Lazienkowskiej nie ma porownania. Bylem na meczu z Norwegia jak wygralismy 3:0 i awansowalismy do MŚ to bylo cos niesamowitego.

A co do stwierdzenia, zeby nie wchodzic bo i tak odpadna szybko to moze kolega przestanie jesc bo i tak zglodnieje, albo sie nie myje bo predzej czy pozniej sie wybrudzi tak czy siak etc. ;]

1633167[/snapback]

tez bylem na meczyku Polska - Norwegia ;) jak zaczeli spiewac hymn to mnie takie ciary przeszly ze hohoho....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak tam, już myślicie o jutrzejszym meczu ? :D jaki wynik obstawiacie.... Młodzieżówka wygrała 3:2. Ostatnio zawsze dostawali a seniorzy wygrywali, oby sie to nie odwróciło :o wypluć te słowa :). Na wp piszą, że Żurawski nie zagra chyba, że cud się zdaży ( doznał urazu mięśnia przywodziciela, nawet nie wiem gdzie ten miesień jest :=) ale brzmi fajnie hehe ;p ). Może w takim razie Oli wejdzie... albo Franek, chociaż jemu chyba ochota do gry gdzieś uciekła, więc na miejscu Janasa bym wpóścił Olego, bo on na bank jest rządny goli i gry. O Niedzielanie i reszcie nie mówię bo chyba nie ma sensu. Jak zobaczę jutro Mile na boisku to przełączę na inny kanał :[. Szkoda tego Żurawia bo to najbystrzejszy, najzdolniejszy i najszybszy nasz zawodnik/napastnik. Co więcej ostatnio był w wysokiej formie. Jeszcze nie wiadomo czy Smolarka wystawi ( ma żółtą kartkę ) czy zostawi go na mecz z Anglią. Suma sumarum pozostaje 3mać kciuki.

pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi