Kama Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Siemka.! Mam problem. Kupilem Semprona 2300+ i plyte Gigabyte i od kiedy podzespoly zainstalowalem pojawia sie problem .... a mianowice chodzi o to, ze komuter co jakis czas sie resetuje Nie wiem czy jest to wina tych podzespolow czy moze zasilacz. Jeszcze jedno w biosie nie ma nic zeb zmienic predkosc AGP, a kiedy zmieniam to przez ustawienia ATI to po restarcie nie ma nowych ustawien, bardzo prosze o pomoc , z gory dzieki pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Jednak zasilacz nie zbyt ;) wyłącz fast wirtes w bios. Zmierz napięcia mienikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Ja stawiam na shita, zmień go na coś lepszego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 zasiłka na bank!!! miałem tak jak zakupiłem pierwszego radka!!! załadowałem stery i po imprezie!!!! bo widzisz 300W to maławo zdeka!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 To nie jest 300 W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 To nie jest 300 W. 1631510[/snapback] a co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Hi A czy po wymianie podzespołów zainstalowałeś na nowo system operacyjny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kama Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Tak zainstalowałem :D. Czy jezeli zakupie zasilacz Tracera 350W to dzilalanie sprzetu poprawi sie ? Jest on wogole lepszy od Codegena ? Edytowane 4 Września 2005 przez Kama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Może się poprawić, ale nie na długo (tydzień?). Nie kupuj takiego shitu, choćby sprzedawca chciał za niego 1zl. W podobnej cenie dostaniesz na allegro Fortrona 300-350W z gwarancją. Heh.. prawdziwe 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...