Curly18 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Mam karte Prolink PixelView GeForce4 MX440 i pewien problem jak władam do kompa potem ładnie włacza xp i instaluje denaturanty (najnowsza wersja 77.71) i resetuje kompa i potem ładuje xp i zaczyna migac monitor trzy razy i zawiesza kompa ;/ to samo inne wersje (od starszego do najnowszego sterownika) tylko działa jeden sterownik bez problemu 40.72 ale jak testuje 3dmark to wywala do pulpitu... i nie wiem co mam robic. HELP !! p.s myślicie ze ta karta jest uszkodzona?? co poradzicie? pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 aha i to samo zawiesza na innych kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) (...) włacza xp i instaluje denaturanty 1631444[/snapback] :lol: Ahaha, dobre. Chyba cosik powalona jest karta. A znasz coś takiego jak opcja "edytuj" ? Chyba, że chcesz procenty załapać i bananika... Edytowane 4 Września 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Na innych systemach to samo :>? I jeśli z tego co piszesz na innych kompach też to karta jest uszkodzona. Sprawdź może pasta termo przewodząca robi zwarcie przyjrzyj się jej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 ja mam windows 2003 server i działają niektóre sterowniki a u kolegi ma xp i czasami niektóre tylko zwykły sterownik wbudowany w xp sp2 działa dobrze i nie wyłacza monitor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 W opcjach wyświetlania ustaw "akcelerację" na max - usuwa to sporo problemów. Jeśli natomiast problem występuje "wszędzie", to można by wymienić kartę - przy okazji komputerek nieźle przyspieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Curly18 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 wiem znam takie ustawienia ale jak zmieniałem 2xkarte na np. geforce 2 lub radeon 9000 jest w normie, juz sprzedaje karte jako lekka uszkodzona... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...