Trovao Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) no ostatecznie zadowolił bym sie hondą CRX 91r w standardzie!!! 125koni z silnika 1.5 i waga 700kg!nigdy nie bylo silnikow 1.5 o mocy 125kM tymbardziej w crx z roku 91 :rolleyes: Trovao: do 88 byly 1.5, nie pamietam mocy, 88-91 byly 1.6 130km, a w Del-Solach juz byly B16A2 (1.6 160km) Jesli juz chciales byc taki scisly :) moze i do 88r byly 1.5 ale to inna "kasta" ( czyt. inna generacja) , a S!nY pisał o roku 91. ps. zarowno w crx IIgen jak i del sol byly silniki o mocach odpowiednio 130 / 160kM oba DOHC z tym ze ten drugo w technologi Vtec ... rozpoznac je mozna po innej masce bez wypustki oraz po zderzaku w ktorym kierunkowskazy "zachodza" na boki :) ( mowa o 88-91r) @ Shiningami - ten ciff jest okropny :) ale o gustach sie nie dyskutyje ( taki ot ) Sam bujam sie EG4 '92 D15B2 ;) , ale jakos nie narzekam chodz przydalby sie swap na B16A2 lub tez "idz na calosc" - B18C6 :lol: :lol: :lol: :lol: btw. Peace 4 All Honda Fans !! :D Edytowane 10 Września 2005 przez Trovao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 G-Meter z wyposażeniem tym co powyżej + nowe twin turbo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Shiningami - mamy TAKIE SAME preferencje jesli chodzi o samochody ;] Posiwedz jeszcze ze ci sie S4 podoba to idziemy na piwo ;]]]]]] W pikes peak mialo >600 konikow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Shiningami - mamy TAKIE SAME preferencje jesli chodzi o samochody ;] Posiwedz jeszcze ze ci sie S4 podoba to idziemy na piwo ;]]]]]] W pikes peak mialo >600 konikow ;) 1642788[/snapback] Dobra ale bez alkoholowe :D S4 jest spoko, a te nowe ma bardzo ładne linie :) P.S Zamorduje cie jak powiesz że mieszkasz na bemowie :D Edytowane 11 Września 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Wy tu gadu gadu a ja odnosnie pierwszego postu. To jest pokazowy wozek Alpiny, ma 11 wzmacniaczy, pikne glosniczki, zawieszenie zmienialone, z silnikiem tez cos zmieniali, nie wiem dokladnie co ale wiem ze nitro ma zalozone. Polecam najnowszy automundial na TVN Turbo ;) Edytowane 11 Września 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Lancia Delta S4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 No to mów że Delta :D Też genialny wozik :) Integrale is even better ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vawi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 mnie to sie dopiero marzy drogi samochód: ewentualnie takie autko: a te bym miał do zabawy: a no i motoru zabraknąć nie może:P : hehehe pomarzyć zawsze można:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goolman Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Hm... a mi by wystarczyło Porsche 917 z 1971 roku z Zamknięta kabiną i Krótkim tyłkiem (Longtail mi isę tak nie podoba). I to jest dopiero autko Marzenie:) Aha jeszcze żeby dali się po Torze w LeMans Przejechać:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 P.S Zamorduje cie jak powiesz że mieszkasz na bemowie :DJa mieszkam na Bemowie ;) To jak, na miecze czy na topory? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) A mój ideał to takie autko. Może nawet będe mieć takie ale dopiero po maturze jak dostane sie na studia. Jak by mi sie udało je dostać niezmairzem robic żadnego tunigu jedynie zmienie felgi na 17-18 i tyle, autko jest piekne samo w sobie. Zdjęcie z allegro Edytowane 11 Września 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Po co samemu tuningować ? ;] Wystarczy M5 i basta :D fajny wóz ale ciężko mówić o nim "marzenie" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ford Cougar... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...