largos Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam ! Kupiłem sobie ostatnio Gigabyte radeona 9550 128 DDR chciałem go podkrecić i włąsnie tu jest moje pytanie czy chłodzenie ARCTIC COOLING Vga Silencer Rev.3 opłaca sie kupic i cz jest dosyć wydajny w walce z wysoką temperaturą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Podobno silencery uszkadzaja karty :\ ehh polecam pentagrama XC80 AL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PSYLO Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Na 9550 możesz mieć problem z montażem Silencera (wystające kondensatory). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) a po co ci do tak taniej karty tak drogie chlodzenie :| przerost formy nad trescia, te radeony sie praktycznie nie grzeja, dorwij jakikolwiek wentyl i niech sobie wieje na karte i spokojnie wystarczy! Edytowane 4 Września 2005 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Nie dorywaj ZADNEGO wentyla. Ja mialem VMODA zrobione na gigabycie BEZ wentyla i dzialal pare miesiecy bez problemu (ponad 500mhz na rdzeniu), az rozebralem to i sprzedalem. Dodatkowe chlodzenie w postaci wielkiego nadmuchu ze 120mm NIC nie dawalo. Pasywnie radiator zgadza sie - jest bardzo cieply, ale nic rdzeniowi nie grozi. Zostaw tak jak jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zapodaj wentyl 80 mm na 7V i będzie dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) a po co ci do tak taniej karty tak drogie chlodzenie icon_neutral3.gif przerost formy nad trescia, te radeony sie praktycznie nie grzeja, dorwij jakikolwiek wentyl i niech sobie wieje na karte i spokojnie wystarczy! Czy 39 zł z przesyłka 6 zł to drogo ?? wydaje mi sie że tanio :) Edytowane 5 Września 2005 przez largos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 To około 20% ceny karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Jeżelio chce to niech kupi silencera, jak chłapak niechce kombinować z jakimiś wentylami czy coś, to dlaczego by nie.... Albo Pentagram XC 80 Al czy jakoś tak ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 włąsnie chce kupic takie nie drogie a dobre cos do 40 zł no moze wiecej , zeby tylko rdzeń chodził jako tako ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) włąsnie chce kupic takie nie drogie a dobre cos do 40 zł no moze wiecej , zeby tylko rdzeń chodził jako tako ;] , oraz pamięci czym najlepiej schłodzić ? Edytowane 5 Września 2005 przez largos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Pentagram XC-80Alu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ew. XC AlCu on ma radiatorki na RAM Grafy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
largos Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 macie moze jakies namiary bo u mnie w rodzinnym miescie nie maja takich codów , widocznie zacofane miam miasto , dokladnie chodzi mi o jakis sklep internetowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Słuchaj, a nie możesz po prostu poszukać jakiegoś wentylatorka 40-50mm (z jakiegoś starego Celka) i przykręcić go do tego radiatorka na Gigabyte? Takie chłodzenie spokojnie Ci wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...