Jodlasty Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Czy komuś z was zrarał się zasilacz po tym jak przestawił w nim wiatrak na 7V. Bo właśnie chcę to zrobic Już tylko ten cholerny zasilacz mi hałasuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja mialem jakis czas sunona na 5V potem zmienilem na wiatrak od titana z fan matem na minimum i tez dziala dobrze. Jest tak juz od ponad miesiaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 teoretycznie nie ma prawa nic sie zjebac. ja to zrobilem u siebie i 100% fun 0% noise :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Mi sie zjarał zasilacz, chociaz wsadziłem do niego drugi wentylator, oba puszczone na 7V. Ale widocznie mój komputer potrzebował tyle mocy i dlatego zasilacz 230 W padł. Teraz mam zasilacz 400W i wentylator puszczony na 9.2 V i jest wszystko ok, cisza i zasilacz jest zimny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 no dobra to zaryzykuję powycinam te blaszki żeby zwiększyc przepływ powietrza i ustawiam na 7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 eeeeeeee ja mam zasilacza puszczonego na 5V. ale zamiast wiatraczka oryginalnego jest na dole zasilacza 92x92. zeby sie zmiescil musialem niezle porozginac te radiatorki w zasilaczu. zrobilem z nich palemki (nic tylko nasypac piasku, wlac troche wody i sie jeb**c z drinkiem pod takim radiatrkiem... znaczy palemka ;]]]]]]]]). jest ok, czyli moze i sie troszke grzeje ale dziala juz ze 3 tygodnie (komp pracuje twentyfour-seven, czyli non stop) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 weź sobie kup wentylator z Arctic Cooling za 20zł z regulacją obrotów i masz ciszę i nic ci się nie zjara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 weź sobie kup wentylator z Arctic Cooling za 20zł z regulacją obrotów i masz ciszę i nic ci się nie zjara Dobrze prawisz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Każde zwiększenie napięcia obciąża bardziej zasiłke i naraża ją na spalenie.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...