ChrisG Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Tak sobie w niedziele przegladam forum www.rage3d.com i wpadl mi bios od Radeona 8500 version 128MB..Zastanawiam sie czy ktorys z was probowal zrobic flash tego biosu na version 64MB.. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Taaa Ja sobie starego ATIrage nim zflaszowalem i teraz mam R8500 128mb :D Weź stary sie troche zastanow....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 fajnie by bylo, gdybym moogl mojego gf 2 przerobic fleszem na gf 4 :P ale niestety jest to raczej nienmozliwe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Do Savage4 udalo sie nawet wgrac BIOS z DIAMONDA SPEEDSTAR,tak sie zatsanwiam na ile karcie BIOS potrzebny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...