elh Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Witam, Mam Aquaszuta 2000l/h jak w podpisie, chodzi to wszsytko bardzo wydajnie, ale nijak nie moge sie pozbyc wibracji, pompka na gabce, w pojemniczku z woda, pojemniczek na gabce w obudowie, obudowa w biurku na gumowych nozkach, a biurko dalej drzy, czy zmiana pompki np na eheima 1250 cos pomoze? I tu moje pytanie, jakie sa najlepsze pompki dostepne w supermarketach? W Obi widzialem Scheisser, Heisser czy jakos tak, wygladaja OK, moze jest jakis market z Eheimami? Chodzi mi konkretnie o supermarkety ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinool Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 dziwna psrawa z tymi drganiami moze sprobuj podwiesic pompke do wieka pojemnika z woda moze to by zmniejszylo drgania a i pojemnik jakos dobrze zaizlolowac ksiazka na to jakas mata albo gabka i wtedy pojemnik na tym ustawic. a mam jeszcze pytanko jaki chalas wydzila ta pmpka ??? watpie zeby w instrukcji byl podany w dB ale jak mozesz to napisz jak jes glosna OK pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a) halas nie chalas, nie wiem skad wytrzasnales tak pisownie b)poza wibracjami jest luz witrak na chlodni mam puszczony 9-12v w zaleznosci od podkrecenia proca i to wiatrak bardziej slychac niz pompke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a moze pomoglo by podwieszenie pompki na gumkach albo czym s podobnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Kiedys mialem w obudowie stare badziewne wiatraki, wszsytkie pozawieszalem nagumkach, ale te z czasem pekaly, i generalnie nie podoba mi sie taka idea, to juz w ogole wyklucza mobinosc zestawu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...