ptys Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no właśnie gdzie i za ile można kupić w naszm wspaniałym kraju takiego procka jak w temacie, może zna ktoś adres sklepu, nr. telefonu ..... ? bo ja szuklałem po necie i jakoś nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 widziałem raz czy 2 na allegro mobilne a64 na s754- jednak jakiś czas temu widziałemtesty i turiony jaoś nieziemsko sie nie kręcą- powiedział bym nawet,że jak na mobila to kiepsko. Chyba pora poczekać na nastepne wcielenie mobili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Zależy do czego. Jesli myślisz o kręceniu to Turiony się nie nadają. Są np w tym sklepie. Znacznie lepsze są AMD Newark- również dostępne w wielu amerykańskich sklepach, ale najlepiej brać je od tego gościa z XS Vandi423 one wyciągają już spokojnie tyle co Sandiego S939 najtańszy jest 3400+ wbrew pozorom nie tak strasznie drogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 już gio polubiłem za avatar :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...