gorbaczof Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Problem polega na tym ze po podlaczeniu laptopa do tv obraz na tv jest czarno bialy a po wlaczeniu filmu jest tylko okno programu a w okno jest czarne(jak dam na pelny ekran to caly ekran jest czarny na tv). Moze ktos juz podlaczal lapka z karta nvidi do tv i i wie jak to ustawic bo ja juz kombinowalem jak moglem i nie wiem jak to zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Może ten temat pomoże :>? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151300&hl= pozdr Edytowane 4 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 w ustawieniach k.graficznej wybierz opcję 'ekrany' tam masz już pewnie włączony tv - teraz przełącz przyciskiem - kurczę nie pamiętam jak on wygląda bo teraz mam radeona, ale u mnie przy rysunku monitora i tv są 2 przyciski - takie kółeczko a drugi to takie 2 ramki monitora. i jak pyknę na kółeczko np. przy rysunku monitora i zrobię 'zastosuj' to film widzę na monitorze, a jak kółeczko przy tv to obraz jest na tv i znika z monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 To ze film jest widoczny na tv ustawilem, tylko dlaczego obraz jest czarno-biały. Czy to może być wina kabla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 a telewizorek jest jakis nowszy czy starszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Tryb pal :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 To ze film jest widoczny na tv ustawilem, tylko dlaczego obraz jest czarno-biały. Czy to może być wina kabla? 1632418[/snapback] sprawdź czy masz ustawiony tryb pal b/g czy d/k. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Telewizor jest nowy, tryb to B/PAL innego trybu pal nie mam dostepnego w ustawieniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 mozliwe, ze bedziesz potrzebowal kabla z konwerterem np. takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62210253 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ejko Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Teraz mam inne pytanie. Jest takie coś że niektóre laptopy sprowadzane (jak np Gericomy) są z Austrii. Tam jest inny standart emisji obrazu niz w Polsce. Wyjścia TV w komputerach lekko się różnią w emisji sygnału. Też tak miałem. Dowiedziałem się tego od Serwisanta IBM. Wyjaśnił mmi to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Laptop jest od polskiego dystrybutora. Wczesniej mialem tez taka Toshibe tylko slabsza i z USA i sytuacja byla taka sama, tylko myslalem ze to uszkodzone wyjscie s-video bo jak ruszalem kablem to pojawial sie kolor, ale obraz byl strasznie brzydki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Laptop jest od polskiego dystrybutora. Wczesniej mialem tez taka Toshibe tylko slabsza i z USA i sytuacja byla taka sama, tylko myslalem ze to uszkodzone wyjscie s-video bo jak ruszalem kablem to pojawial sie kolor, ale obraz byl strasznie brzydki. 1635338[/snapback] a ja ostatnio kupowałem grafę do kompa i w środku były 2 kable. i 2 różne. na jednym był obraz na tv a na drugim nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 mozliwe, ze bedziesz potrzebowal kabla z konwerterem np. takiego 1632741[/snapback] Kupiłem ten kabelek i obraz jest kolorowy. Jedyny teraz problem ze mam laptopa z matryca panoramiczna i obraz jest obcinany na telewizorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Kupiłem ten kabelek i obraz jest kolorowy. Jedyny teraz problem ze mam laptopa z matryca panoramiczna i obraz jest obcinany na telewizorze. 1686753[/snapback] zmniejsz rozdzielczosc na laptopie i nie bedzie obciety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Chyba jest jakis inny sposob jak zmniejszanie rozdzielczosci za każdym razem jak mam zamiar poogladac film? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Chyba jest jakis inny sposob jak zmniejszanie rozdzielczosci za każdym razem jak mam zamiar poogladac film? 1686842[/snapback] chetnie bym poznal ten sposob bo tez mi to przeszkadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...