Skocz do zawartości
regedit

Limit W Neostradzie

Rekomendowane odpowiedzi

moja Neostrada TP    	Witaj [...]Ilość pobranych danych do dn. 04.09.2005: 2,73 GB

Użytkownik: 	 [...]Rodzaj i opcja usługi:  Neostrada TP w opcji 512 kb/sIlość pobranych danych:  2,73 GB do dn. 04.09.2005 13:17:31[...]Umowa zawarta:  10.08.2005Data wygaśnięcia umowy:  09.08.2006[...]

Od wczoraj (chyba) limit nalicza mi się od nowa. Od 10 sierpnia nie minął jeszcze miesiąc a ostatnio okienko Moja neostrada tp było "odświeżane" 2 września (~8GB) więc chyba nie zeruje się każdego 1-szego dnia miesiąca. Wie ktoś może o co tu chodzi <_<

P.S. Mam nadzieje, że nie dostanę za ten post %, zamieściłem ten post/temat na testowym bo nie chcę zaraz całej dydkusji i narzekania na temat tepsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :)

Myślałem, że w moim wypadku 10 września by się wyzerowało. Niepotrzebnie oszczędzałem [;

P.S. Trochę mnie uprzedziłeś bo przed chwilą dzwoniłem na party line i tam powiedzieli mi to samo i przepraszali za bałagan ;) Dobrze, że chociaż autoconnect pokazuje mi prawidłowe dane :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym panelem zawsze sa problemu. Na infolini zawsze maja w miare aktualne dane.

1632423[/snapback]

Od zawsze były z nim problemy czy to tylko sytuacja przejściowa ?

Przecież nie będe dzwonił do nich codziennie na infolinię i pytał się "jak tam mój limit" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dumeter lub Netlimiter i po klopocie

1633110[/snapback]

no ja uzywam NetMetera..wiadomo ze nie mozna wierzyc temu głupiemu pamelowi TPSA :D ale widzisz teraz z kolei Net Meter mi kłamie :wink: no bo mam niby pobrane 18GB a TPSA mi "umozyła wiekszosc" :) (az musialem sobie zapisac ile mi umozyła aby nie zapomniec i wykorzystac limit)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi