regedit Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 moja Neostrada TP Witaj [...]Ilość pobranych danych do dn. 04.09.2005: 2,73 GB Użytkownik: [...]Rodzaj i opcja usługi: Neostrada TP w opcji 512 kb/sIlość pobranych danych: 2,73 GB do dn. 04.09.2005 13:17:31[...]Umowa zawarta: 10.08.2005Data wygaśnięcia umowy: 09.08.2006[...] Od wczoraj (chyba) limit nalicza mi się od nowa. Od 10 sierpnia nie minął jeszcze miesiąc a ostatnio okienko Moja neostrada tp było "odświeżane" 2 września (~8GB) więc chyba nie zeruje się każdego 1-szego dnia miesiąca. Wie ktoś może o co tu chodzi <_< P.S. Mam nadzieje, że nie dostanę za ten post %, zamieściłem ten post/temat na testowym bo nie chcę zaraz całej dydkusji i narzekania na temat tepsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Przeniesione - bo na testowym by Cię zjedli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Licznik sie zeruje z 1 kazdego miesiaca. Dane na stronkach neo sa nieprawdziwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Dzięki :) Myślałem, że w moim wypadku 10 września by się wyzerowało. Niepotrzebnie oszczędzałem [; P.S. Trochę mnie uprzedziłeś bo przed chwilą dzwoniłem na party line i tam powiedzieli mi to samo i przepraszali za bałagan ;) Dobrze, że chociaż autoconnect pokazuje mi prawidłowe dane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Z tym panelem zawsze sa problemu. Na infolini zawsze maja w miare aktualne dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Z tym panelem zawsze sa problemu. Na infolini zawsze maja w miare aktualne dane. 1632423[/snapback] Od zawsze były z nim problemy czy to tylko sytuacja przejściowa ? Przecież nie będe dzwonił do nich codziennie na infolinię i pytał się "jak tam mój limit" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Narazie chyba jedyne rozwiazanie chyba ze sam sobie na komputerze zainstalujesz jakis licznik transferu. Problemy z panelem sa czesto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Problemy z panelem sa czesto :) 1632556[/snapback] Problemy z panelem to chyba najmniejszy problem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zależy dla kogo... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 otoz mieli awarie w tpsa..i dni 1-3 września NIE SĄ LICZONE DO LIMITU!!!! ja dzieki temu zaoszczedziłem 18GB :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Dumeter lub Netlimiter i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Dumeter lub Netlimiter i po klopocie 1633110[/snapback] no ja uzywam NetMetera..wiadomo ze nie mozna wierzyc temu głupiemu pamelowi TPSA :D ale widzisz teraz z kolei Net Meter mi kłamie :wink: no bo mam niby pobrane 18GB a TPSA mi "umozyła wiekszosc" :) (az musialem sobie zapisac ile mi umozyła aby nie zapomniec i wykorzystac limit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...