demos Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam mam problem przy odtwarzaniu filmów nie wiem czy to wina kodeków czy czegoś innego np.karty graficznej(Radeon 9800 pro) przeinstalowałem cały system i znów pojawił się ten problem sterowniki do karty grafiki są najnowsze a i kodeki to K-lite codec pack tylko w niektórych filmach tak się dzieje ale zawsze w tych samych tu załączam przykładowego screena z intro gry silent hunter: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 wylacz wmv acceleration w sterownikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demos Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) wylacz wmv acceleration w sterownikach 1632276[/snapback] dzięki, ale to nie pomogło...już nie wiem co robić. tzn.Pomogło wyłączenie tej opcji w np.grach ale w złykłych filmach jest to samo dzięki za pomoc Edytowane 4 Września 2005 przez demos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) kodeki to K-lite codec pack tylko w niektórych filmach tak się dzieje ale zawsze w tych samych 1632096[/snapback] wykasuj wszystkie kodeki/codec-packi itp. i zainstaluj ffdshow Przez te Codec-Packi takie kwiatki później wychodzą :wink: Edytowane 4 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demos Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 wykasuj wszystkie kodeki/codec-packi itp. i zainstaluj 1632430[/snapback] Pomogło !!! dzięki wam wszystkim pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...