artusb Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Mam takiego IBMa i on sobie clay zcas dobrze chodizl az wreszcie padl! to znacyz dzial wykrywa go ale jak przyjdzie do odczytu danych to zacyzna starsznie mielic i tak jakby trzec glowicą, nie wiem o co mu chodzi. i tak caly czas mieli. zostawilem go na jakis czas. poczym chialem z niego odczytac dane i zaczol normlanie chodzic zgralem wsyztkie dane. sofrmatowalem przeskanowalme o 0 Badow. wiec zrzucielm inne dane ale juz potem zacozl znowu mielic tak starsznie. nie wiem czego to jest wina? elektornika padala? jak padla to w jakim sensie? ze dziala i nie dziala, a potem znowu dziala? jak cos padlo to chyba raz a pozadnie? Jak ktos mial taki probelm i sobie z nim poradzil to prosze o odpowiedź .Wiekie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zimny lut :>? Przegrzał się może :>? Taśmy wporządku :>? Speedfan i zakładka s.m.a.r.t ;] i powinneś wiedzieć co i jak. A jak nie to strona http://www.hitachigst.com/ i tam jest program Hitachi Drive Fitness Test 4.01. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...