..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 :( :( :( :cry: :cry: :cry: buuuuuuuuu ide sobie po miescie , pada deszcz jak sam sku ******* podchodzi 2 bykow i text do mnie ... masz godzine mhhhhh wyciagam telefon i mowie :? jeden lapie mnie za reke , wyrywa telefon i dluuuuuuuuuuuuuuuuuga :( :roll: moje kochane skrzydelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 No to sie zaczyna robic modne. Dzisiaj w szkole ogladałem film który qumpel zrobił....... I była scenka...... Stoji typek z komurką w łapie, podchodzi drugi typek i się pyta: masz drobne ten sie łapie za portfel a ten zabiera mu telefon ..... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 swietnie ! trzeba bylo im wogule ten telefon do twarzy przystawic ! kurde tak sie dac skroic to naprawde wstyd :( lacze sie z toba w bulu po stracie telefony :) Mnie tez kiedys skroili :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 kurde tak sie dac skroic to naprawde wstyd :( Może mieli mocne argumenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 kurde tak sie dac skroic to naprawde wstyd :( Może mieli mocne argumenty. 1.bylo ich 2 , wygladali jak gumisie 2 bylem sam :( 3 pusta ulica, zadnego czlowieka,deszcza napier ******** PUSTO !! 4 zajarzylem co sie stalo jak bylo 30 metrow ode mnie i biegli ... 5 jeden plus :P dobrze ze najpierw nie dostalem po twarzy a pozniej by zabrali telefon , a tak bez bolu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a biegac umiemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a biegac umiemy ?pewnie :) gon gosci ... zlapie 3 tuby i po biegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 nod obra nie ma co sie nad tym rozwodzic :) prawda taka ze nie popisales sie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 nod obra nie ma co sie nad tym rozwodzic :) prawda taka ze nie popisales sie :( wiem, ale teraz za pozno.kupi sie nowy phon :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 kup sobie lepiej zegarek za 20zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 byś chociaż napisał co ci zajebali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 kup sobie lepiej zegarek za 20zl :D Co taki drogi? Chcesz, aby mu go z ręką ukradli? Kiedyś w kiosku Ruchu widziałem zegarek za 4zł. Tani i bezpieczny. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 byś chociaż napisał co ci zajebali :DV50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja to jak bym mial motorole to bym sam oddal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja to jak bym mial motorole to bym sam oddal :)strasznie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja to jak bym mial motorole to bym sam oddal :) ja mam v50 i bym jej nie oddał :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja to jak bym mial motorole to bym sam oddal :) ja mam v50 i bym jej nie oddał :P :P noooooooo chociaz jeden poradzny, mam sentyment do motoroli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja to jak bym mial motorole to bym sam oddal :) ja mam v50 i bym jej nie oddał :P :P Przy odpowiednich argumentach jeszcze byś im dopłacił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wiesz co Snap teraz na twoim miejscu bym sobie kupił SL45i w promocji PLUSA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ..::SNAP::.. V50 jest teraz w PrePaid wiec mozesz telefon ponownie kupic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 hehe podobno jak masz telefon na abonament i jak cie skroją to zanim policja zablokuje numer co by więcej nie dzwonili mogą wydzwonić na jakiś 1000zł... prawda to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19 lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Aaa i jeszcze jedno ...Przykro mi z powodu Twojego telefonu ...JAk nestepnym razem podejda do Ciebie takie pały ..To KYLYM ich KYLYM .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Czyzyk swiete slowa ! poza tym jak ktos silny nie jest zawsze moze zwiekszyc swoje szanse ! moze sobie pieprzyk kupic albo palke taka ladna :) i juz jakos razniej :) mozna sobie odpowiednie obuwie do kopania kupic :) kose :) siekierke nosic w plecaczku :) malo tego ? tu maja troszke fajnych akcesorjow :D www.militaria.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Czyzyk swiete slowa ! poza tym jak ktos silny nie jest zawsze moze zwiekszyc swoje szanse ! moze sobie pieprzyk kupic albo palke taka ladna :) i juz jakos razniej :) mozna sobie odpowiednie obuwie do kopania kupic :) kose :) siekierke nosic w plecaczku :) malo tego ? tu maja troszke fajnych akcesorjow :D www.militaria.pl Piąteczka człowieku .... :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 hehe libero kup se gaz jakiś a nie chodzisz z siekierą w plecaku :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 hehe podobno jak masz telefon na abonament i jak cie skroją to zanim policja zablokuje numer co by więcej nie dzwonili mogą wydzwonić na jakiś 1000zł... prawda to? Nie policja blokuje numer a operator. I to jest moment. Mozesz sobie tez zablokowac polaczenia na 0700 bo to najdrozsze polaczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Szkoda SNAP, szkoda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 V 50 ehh kto to kradnie zazuc imeia od telka ma 3 stoiska we wrocku na gieldzie i 2 skupy w miescie jak by sie pojawil dam znac ! a z kad ty jestes ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 wspoolczooje, mnie jakos nigdy nie ojebali, a proobowali 2 razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...