Elektron Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 no to inteligentnie postąpiłeś ,po co wyciągałes ten telefon?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19 lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka !trafi na ciebie spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 V 50 ehh kto to kradnie zazuc imeia od telka ma 3 stoiska we wrocku na gieldzie i 2 skupy w miescie jak by sie pojawil dam znac ! a z kad ty jestes ?ja jestem z Wrocka.chyba jestes na gieldzie co tydzien :P na jakim stoisz stoisku i gdzie :?: wpadne do ciebie i mooze dam cos zarobic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ale żeś się dał wydymać Snap :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie jeszcze nie okradli, ale dopiero od niedawna w Wawie mieszkam, a tu ponoć jest niebezpiecznie. Ciekawe, czy pistolet-wiatrówka byłby skuteczny na takich gości. Ale nie bądźcie takie kazaki, bo nie jest wcale łatwo postawić się takim gosciom - jeszcze się wkurzą i mozna w szpitalu wylądować - wystarczy, że jeden ma nóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19 lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka !trafi na ciebie spoko Wcale nie twierdze ze nie znajdzie jakis ciach!oza co do mnie wyskoczy ....Ale na 1000 % nie dam mu sie bez walki...Poprostu juz mam taki zawziety charakter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie jeszcze nie okradli, ale dopiero od niedawna w Wawie mieszkam, a tu ponoć jest niebezpiecznie. Ciekawe, czy pistolet-wiatrówka byłby skuteczny na takich gości. Ale nie bądźcie takie kazaki, bo nie jest wcale łatwo postawić się takim gosciom - jeszcze się wkurzą i mozna w szpitalu wylądować - wystarczy, że jeden ma nóż. Niebezpiecznie ? Przesada :) zalezy gdzie mieszkasz w tej wawie i gdzie chodzisz :) Kolega sie ostatnio z jakims ciulem napierdzielal co mial noz to go po lapie zaciol ale co poryju dostal to jego :D Dlatego pala to super sprawa :) Ja sobie taka kupie bo paker nie jestem :( Ale walczyc trza bo inaczej beda cie cale zycie w "dupe walic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie (185cm, 90kg) jak bylem z bratem to pod palacem kultury chcialo 3 dresow skroic ale sie nie dalismy tak im dokopalismy ze az sie kuzylo jak zwiewali. Szkoda ze takie mendy chodza zawsze wieksza grupa i napadaja zawsze na ludzi w pojedynke :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Snap a na zdjeciu tak dobrze wygladasz :) BTW szkoda phona ale to tylko rola,riola no ten dla rolnikow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Snap a na zdjeciu tak dobrze wygladasz :) BTW szkoda phona ale to tylko rola,riola no ten dla rolnikow:) wiesz ... bylem zamyslony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 8O wow Snap ty masz jakoś przymocowanego tego kompa do ziemi żeby Ci nie odleciał ?? 8O :wink: ja nawet jakbym zebrał do kupy 3 kompy to bym tyle wiatraczków nie zebrał :arrow: http://strony.wp.pl/wp/zepter4/3d_mark_2000.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 8O wow Snap ty masz jakoś przymocowanego tego kompa do ziemi żeby Ci nie odleciał ?? 8O :wink: ja nawet jakbym zebrał do kupy 3 kompy to bym tyle wiatraczków nie zebrał :arrow:http://strony.wp.pl/wp/zepter4/3d_mark_2000.htm bo sie nie starasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 co to tela to zalezy na kogo sie trafi :) jakis czas temu koles polamal bejzbola na pacjecie :) z tymi wentylatorkami to przekombinowales ja mam dwa i pewnie zimniej w budzie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Słuchaj Stary ja bym na twoim miejscu z gunem chodził (zawsze to bezpiecznie). Miałem podobną sytuacje do twojej. Dwóch kolesi 2na6 i ja sam, podeszli i coś chcieli. NIe wiele się namyślając wyciągnąłem guna i zaczeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć tak szybko jak było to możliwe. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19 lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka ! az mnie wzielo w LO dalem sobieukrasc zegarek 2 kolesi podeszlo do mnie a ja jak wryty a to byly losie jakies ehhhh zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19 lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka ! az mnie wzielo w LO dalem sobieukrasc zegarek 2 kolesi podeszlo do mnie a ja jak wryty a to byly losie jakies ehhhh zenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Słuchaj Stary ja bym na twoim miejscu z gunem chodził (zawsze to bezpiecznie). Miałem podobną sytuacje do twojej. Dwóch kolesi 2na6 i ja sam, podeszli i coś chcieli. NIe wiele się namyślając wyciągnąłem guna i zaczeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć tak szybko jak było to możliwe. :twisted: Oni moze chcieli sie o droge zapytac bo z innego miasta byli. A potem w telewizji ze rozboje na ulicach szlyszymy :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Słuchaj Stary ja bym na twoim miejscu z gunem chodził (zawsze to bezpiecznie). Miałem podobną sytuacje do twojej. Dwóch kolesi 2na6 i ja sam, podeszli i coś chcieli. NIe wiele się namyślając wyciągnąłem guna i zaczeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć tak szybko jak było to możliwe. :twisted: Oni moze chcieli sie o droge zapytac bo z innego miasta byli. A potem w telewizji ze rozboje na ulicach szlyszymy :lol: :lol: :lol: :lol: A to nawet dobrze by się składało. Przywitałem ich gunem i nabojem(ami) no wiesz co miasto (dzielnica) to inny obyczaj. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...