Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Zaje******* mi telefon :(

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19  lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g  i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska  :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka !

trafi na ciebie spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

V 50  ehh kto to kradnie zazuc imeia  od telka ma 3 stoiska we wrocku na gieldzie  i 2 skupy w miescie jak by sie pojawil dam znac !  a z kad ty jestes ?

ja jestem z Wrocka.chyba jestes na gieldzie co tydzien :P na jakim stoisz stoisku i gdzie :?: wpadne do ciebie i mooze dam cos zarobic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jeszcze nie okradli, ale dopiero od niedawna w Wawie mieszkam, a tu ponoć jest niebezpiecznie. Ciekawe, czy pistolet-wiatrówka byłby skuteczny na takich gości.

Ale nie bądźcie takie kazaki, bo nie jest wcale łatwo postawić się takim gosciom - jeszcze się wkurzą i mozna w szpitalu wylądować - wystarczy, że jeden ma nóż.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19  lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g  i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska  :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka !

trafi na ciebie spoko

Wcale nie twierdze ze nie znajdzie jakis ciach!oza co do mnie wyskoczy ....Ale na 1000 % nie dam mu sie bez walki...Poprostu juz mam taki zawziety charakter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jeszcze nie okradli, ale dopiero od niedawna w Wawie mieszkam, a tu ponoć jest niebezpiecznie. Ciekawe, czy pistolet-wiatrówka byłby skuteczny na takich gości.

Ale nie bądźcie takie kazaki, bo nie jest wcale łatwo postawić się takim gosciom - jeszcze się wkurzą i mozna w szpitalu wylądować - wystarczy, że jeden ma nóż.

Niebezpiecznie ? Przesada :) zalezy gdzie mieszkasz w tej wawie i gdzie chodzisz :)

Kolega sie ostatnio z jakims ciulem napierdzielal co mial noz to go po lapie zaciol ale co poryju dostal to jego :D

Dlatego pala to super sprawa :)

Ja sobie taka kupie bo paker nie jestem :(

Ale walczyc trza bo inaczej beda cie cale zycie w "dupe walic"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O  wow Snap ty masz jakoś przymocowanego tego kompa do ziemi żeby Ci nie odleciał ?? 8O  :wink:  ja nawet jakbym zebrał do kupy 3 kompy to bym tyle wiatraczków nie zebrał

:arrow:http://strony.wp.pl/wp/zepter4/3d_mark_2000.htm

bo sie nie starasz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj Stary ja bym na twoim miejscu z gunem chodził (zawsze to bezpiecznie). Miałem podobną sytuacje do twojej. Dwóch kolesi 2na6 i ja sam, podeszli i coś chcieli. NIe wiele się namyślając wyciągnąłem guna i zaczeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć tak szybko jak było to możliwe. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasciwie to sie troszke dziwie ze dajecie sie krocic .Ja mam 19  lat ( 190cm. i 76kg)-wiec nie jestem taki byk :) Zawsze mam dobre telefony , nosze na reku złotą bransoletke 45 g  i na szyli łancuszek prawie 20g , drogi zegarek ....Przecierz to az wszystko sie prosi aby zajebac !!! Nosze skórzana kurtke ktora tez by wypadalo skroic ...Uwierzcie mi ze jeszcze nigdy mnie nie chcieli uwalic w tube i skroic ...A do szkoly chodze na prage ( ulica Mińska  :) ) wiec to juz chyba mowi samo za siebie ze nie jest tam wesoło ... Ludzie uwazam ze poprostu wy sobie na cos takiego pozwalacie !!!! Nie mozecie swoim byciem i zachowaniem pozwolic takim frajerom dac sie obrobic...A jesli juz nie daj Boze tak sie stanie ...To za wszelka cene walaczyc!! Morda nie szklanka !

az mnie wzielo

w LO dalem sobieukrasc zegarek

2 kolesi podeszlo do mnie a ja jak wryty

a to byly losie jakies

ehhhh zenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

az mnie wzielo

w LO dalem sobieukrasc zegarek

2 kolesi podeszlo do mnie a ja jak wryty

a to byly losie jakies

ehhhh zenada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj Stary ja bym na twoim miejscu z gunem chodził (zawsze to bezpiecznie). Miałem podobną sytuacje do twojej. Dwóch kolesi 2na6 i ja sam, podeszli i coś chcieli. NIe wiele się namyślając wyciągnąłem guna i zaczeli <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć tak szybko jak było to możliwe. :twisted:

Oni moze chcieli sie o droge zapytac bo z innego miasta byli. A potem w telewizji ze rozboje na ulicach szlyszymy :lol: :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni moze chcieli sie o droge zapytac bo z innego miasta byli. A potem w telewizji ze rozboje na ulicach szlyszymy :lol: :lol: :lol: :lol:

A to nawet dobrze by się składało. Przywitałem ich gunem i nabojem(ami) no wiesz co miasto (dzielnica) to inny obyczaj. :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi