TOmekNixi Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam.. kupiłem abita an7 i mam głosniki 6.1 creativa i gra tylko bufer i 2 przednie satelity a a 4 pozostałe ani drgna.. co trzeba zrobic zeby grały wszystkie bo wczesniej na soundblasterze działało wszuystko łądnie a tu nic i jak zainstaluje stery to mi sie abit audio eq nawet nie włączy HELP ! moje gg 3879236 prosze pisac .. GG !!!!!!!!!!!!!! 3879236 HELLPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 po raz n-ty uzywasz winampa? ctrl+p output configure dx allow hardware acceleration wczesniej ustaw w nvmixerze ilosc glosnikow ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOmekNixi Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 po raz n-ty uzywasz winampa? ctrl+p output configure dx allow hardware acceleration wczesniej ustaw w nvmixerze ilosc glosnikow ... 1632571[/snapback] no a w filmach np to jak ?? w grach to jak ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 podobnie czesc gier sama bedzie z tego korzystac w filmach podobnie odpowiedni config w kodekach audio ;] ps nie ma za co :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...