r2_d2 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam, Mam kompa jak w podpisie. Jest on na i852GM i standardowo RAM dziala jako ddr2100 mimo, ze fizycznie jest to 2700. Czy jest mozliwosc powyzszenia czestotliwosci taktowania na 333Mhz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Jeśli masz możliwość to możesz zwiększyć fsb (przy okazji przyśpieszysz pamięci) lub zmień dzielniki jeśli możesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2_d2 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Podstawy i nie tylko ;) sa mi znane - jestem bylym athlonowcem :D Problem plega na tym, ze bios jest jest baaardzo ubogi. Bardziej chodzi mi o mozliwosc zmiany czestotliwosci spod windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Fsb można zmienic programami poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 tweak64 chyba tak się nazywa programik. sprawdź w cpu-z jakie timingi ustawić i tweakiem ustaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2_d2 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Po pisaniu nazwy w wyszukiwarce nie znalazlem tego programu :/ Czy nie jest on przypadkiem przeznaczony wylacznie do A64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majselbaum Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Po pisaniu nazwy w wyszukiwarce nie znalazlem tego programu :/ Czy nie jest on przypadkiem przeznaczony wylacznie do A64? 1633164[/snapback] sorki. pomyliła mi się nazwa. "A64 Tweaker" to poprawna. a czy tylko do a64 to nie pytaj. nie mam innego procka żeby sprawdzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r2_d2 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Dzieki, ale tak jak przypuszczalem program wspolpracuje tylko z a64, wiec temat otwarty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...