Skocz do zawartości
moadipek

Troche Malo W 3dmk05

Rekomendowane odpowiedzi

siema.posiadam taki sprzet jak w opisie i jak zapuszcze 3dmka03 to mam kolo 13000pkt a jak juz zapuszczed 3dmk05 to w granicach 4300-4500 to troche malo chyba co moze byc przyczyna tego?? moze trza cos pozmieniac...dodam ze podczas tetsu mam wylaczone wszytsskie programy z autostartu i w sterach ustawione na najlepsza wydajnosc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam na maxa malo.U mnie raz tylko udalo sie glupim fartem osiagnac ten wynik co w stopce a tak to mam ledwo 4080.To jest dopiero malo.Mam klatkowanie w ostatnim tescie.Przeskakuje mi klatki,wiec moze powie mi ktos co i jak ? Czyzby to znowu te je...ne freezy ?? Na athlonie 1700@2800 mialem 4200 a na o 100% lepszym procku taki cyrk ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

złe stery zasyfiona winda i ma się lipne wyniki  :D

1638078[/snapback]

Chcialbym zaznaczyc , ze system swierzo postawiony a w 3dmarq 2k3 mam zawsze powyzej 10500 wiec to chyba nie to :P a co do sterow to mam tak na kazdych,z czego najlepiej wypadaja 71.89 a te najnowsze 78.02 to wogole kiszka Edytowane przez hydro2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialbym zaznaczyc , ze system swierzo postawiony a w 3dmarq 2k3 mam zawsze powyzej 10500 wiec to chyba nie to :P a co do sterow to mam tak na kazdych,z czego najlepiej wypadaja 71.89 a te najnowsze 78.02 to wogole kiszka

1638106[/snapback]

stery od chipsetu - u mnie tu był problem, ale wyników oszołamiających nigdy w 2k05 nie miałem około 5500 a chciałem 6k :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ALe nie kapujecie ze wna athlonie 2800 mialem 4200 a teraz mam procka 100x lepszego i taki wynik ?? Cyganos King - skad mam wziac lepsze stery ?? Jakie polecasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi