ubiquality Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Jak dla mnie LoL :lol2: rozwalily mnie te garnki, dobrze widze pomidorowa? :Dtak, pomidorowa :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość evo4 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 teraz szykujemy blok zalany wodą jak to zobaczyłem to o mało i spadłbym z krzesła, stary no zaraz tu walnę ze śmiechu, ;D :D szacunek dla autora, że wpadl na taki pomysł niecodzienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Nie czytalem wszystkich odpowiedzi wiec nie wiem czy sie nie powtorzy , ale moze tak sproboj zrobic z Prescottem... Powodzenia zycze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafal1435 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 z tymi blokami to nie glupi pomysl tylko... wywiercil bym dziury w tych garneczkach polaczykll 3 bloki razem... kupil byle jaka pompke... no i jakis garnek wielki dal gdzie woda by byla dolewana zimna :D wtedy do takiego kompa (widze jakies S3 grafa chyba procek na SLOT A z tego co sie orientuje :D) wiec sproboj jeszcze tego:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Szkoda, że moda nie było na zlocie w Gdańsku. Pewnie by była 1 nagroda jak zupa byłaby apetyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 atomel twój tekst mnie rozwalił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A tak swoją drogą ten komp cały czas jest tak chłodzony?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Chyba poszedl na allegro :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Podoba mi się :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Archeo.... a tak przy okazji ciekawe czy na jakimś smithfieldzie przy dual prime dałoby się tak rosołek ugotować :D ... stawiam że dałoby :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 hehe masz talent do wynalazków ;) super :D i tanim kosztem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...