majki Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Uhhh codziennie powstaje nowa strona na tym podforum nie mowie juz o innych. Jak wam udaje sie to wszytsko pochalnac? Ja nie moge doczytac sie aktualnych postow a co dopiero wstecz...Forum przypomina czata :) No ale dosc tego - wracam do czytania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Faltycznie nieraz jest takie zalanie postami że niedarady wszystkiego czytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Polowy nawet nie ogladam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_tweaker Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 a po co czytac wszystko? przeciez 90% jesli nie wiecej po prostu nie warto :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 poprostu czytasz to co cie interesi, albo w czym możesz cosik doradzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Nie rozumiem topicu... ja przeglądając forum oglądam TV oraz przeglądam inne strony. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 twardym trzeba byc :P a nie mietkim i trenowac szare komorki :Potwierasz 30 okien i czytasz wszystko naraz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 poprostu czytasz to co cie interesi, albo w czym możesz cosik doradzićczyli przy dobrych wiatrach 10% tematow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 hehe ja sobie jakos radze :) ale czytam glownie osla bo tam sa czasem takie tematy ze mozna sie polac ze smiechu a raczej z glupoty :( No i sprzetowe forum tez jest bardzo radosne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 twardym trzeba byc :P a nie mietkim i trenowac szare komorki :Potwierasz 30 okien i czytasz wszystko naraz :Pdlaczego tylko 30 :roll: ja laduje minimum 50 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Wystarczy, chyba że jest sie znawcą. Ablo poluje na posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja tez przegladam Forum przy okazji jak ogladam innego stronki lub jak pisze na GG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 poprostu czytasz to co cie interesi, albo w czym możesz cosik doradzićczyli przy dobrych wiatrach 10% tematow :) ja tam wiatrów nie mam :lol: a jakoś nadążam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja poprostu nie mam czasu:( czasem wychodze z domu o 7 rano na uczelnie, pozniej praca i wracam po 1 w nocy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Ja przez listopad nadarzam jakoś od 8:00 do 14:20 siedze na stałym to jakoś sie czyta, a w domu na modemie to ja odffieram te 30 stron i pózniej czytam jak sie rozłącze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...